Kutsukaa Tohtori (mieluiten komea, nuori ja sinkku) - Meillä on Matkakuume

Kuten viime postauksen lopulla mainitsin, on meikäläisen reissukuume noussut - ja kohisten. Onneksi vaivoille kuitenkin on olemassa - ja tulossa - helppo, nopea ja ihana (ei kuitenkaan halpa) ratkaisu.

Haaveiltiin jo vuosi sitten kesällä Essin kanssa reissuun lähdöstä, mutta jokin (lue: suomen hyvä sää ja äkkilähtöjen puute) sai meidät suunnistamaan lomallamme mökille - ja reissu jäi toteuttamatta. Unholaan tämä unelman ei kuitenkaan painunut, vaan jäi sillätavalla todella ärsyttävästi kaivelemaan mieltä. Se jäi hampaankoloon kuin mikäkin herkullinen pulled pork palanen. 

Vuosi sitten meikäläinen kävi keväällä Islannissa. Kesällä meidän piti toteuttaa edellämainittu suunnitelma, mutta se jäi. Talvella hinku jonnekkin paisui niin valtaisaksi, että päätettiin (päätös tehtiin suhteellisen aikaisin kuitenkin) ottaa ja lähteä reissuun. Pitkien pähkäilyjen jälkeen kamppailussa Rooma-Lontoo, vei (kuten erinomaisen hyvin tiedätte) Lontoo voiton, täpärästi.

Heti Lontoosta kotiuduttuamme olikin sitten aika alkaa suunnitella ja toteuttaa viime kesän unelmamme. Lähestulkoon Lontoon paluulennolla päätimme, että kesällä lähdetään käymään siellä, missä olemme jo pitkää halunneet käydä. Ei pidä jäädä tuleen makaamaan. Vierivä kivi ei sammaloidu. Ja sitä rataa. Otimme ja varasimme reissun Kroatiaan.

Hotellin ja päivämäärien valinta ja päättäminen olikin ihan oma tarinansa, mutta "vaatimattomasti" päädyimme paikallista luokitusta ***** hotelliin. Eihän tämä reissu nyt mikään halpa tule olemaan. Meillä oli vaihtoehtona myös halpa hotelli, mutta jostain syytä päädyimme tähän luxusvaihtoehtoon. En uskon, että tulemme pettymään valintamme, vaikka rahallisesti reissu onkin hiukan kauhistuttanut ja aiheuttanut sydämen tykytystä ja harmaita hiuksia.

Reissuun lähdemme kesäkuussa ja viivymme kauniissa Cavtatin kaupungissa viikon. En malta odottaa kesää, lämpöä ja aurinkoa. Ja ruskettumista.

Enää kolme kuukautta niin ollaan jo reissussa!
croatia
kuvat weheartit

ps. nyt meikäläisellä on (jälleen kerran) kolme kuukautta aikaa saada se perfect bikini body! :D

Kommentit