Onnellisuuden päivä

Tänään on onnellisuuden päivä, ja meikäläisellä oli ihan huippu päivä!

Kuten varmaan joskus viimeksikin Onnellisuuden Päivästä kirjoittaessani, kirjoitan jälleen uudestaan:  on jotenkin hassua, että onnellisuutta pitäisi juhlistaa vain yhtenä päivänä vuodessa ja aivankuin onnellisuuteen olisi lupa vain erikoistilanteissa. Samalla tavalla kuin ystävänpäivä, miksei jokainen päivä voisi olla ystävänpäivä ja onnellisuuden päivä?

Peruspositiivisena ihmisenä, jolla on tapana (yleensä) ajatella kaikista pääasiassa hyvää, on meikälisestä välillä vaikea ymmärtää esimerkiksi facebookissa leviäviä "kirjoita kolmen päivän ajan kolme asiaa mitkä ovat hyvin/mitkä tekevät iloiseksi" - tyylisiä juttuja.

... Tänään minut ehkä onnellisimmaksi teki se, että sain viimein verhot asuntoni jokaiseen ikkunaan. Ja ne sopivat täydellisesti. Näyttää niin hyvältä <3 Olen niin iloinen. Asunto rupeaa hetki hetkeltä näyttämään enemmän ja enemmän järkevältä ja minun näköiseltä. Valmiimmalta. Lisäksi kämpässä rupeaa pikkuhiljaa olemaan lähes kaikki kalusteet, mitkä sinne haluan (mitä nyt jotain pientä ja vähän isompaakin puuttuu vielä..)

... Lisäksi kävin törsäämässä myös Ikeassa ja sain viimein hyllyn keittiööni. Ja vähän kaikkea muutankin pientä ja kivaa, muunmuassa lukuvalo makuuhuoneeseen. Ja sain myös koottua molemmat tuotteet, vaikka se satunnaisesti hiukan kinkkistä olikin :D

... Treffasin myös kahta ihanaa duunikaveriani hyvän ruuan ja juoruilun (ja wnb baby showeroinnin) merkeissä.

... nyt on massu täynnä syömisen jäljiltä ja telkkarissa pyörii Hidalgo.

Ihanaa ja Onnellista Perjantai-iltaa teille kaikille ja muistakaa löytää jokaisesta päivästä jotain onnellisuuden aihetta!

DSC_0835 100_6848 100_7095 101_0451

Kommentit