25 vuotta - 25 minilupausta

DSC_9806 DSC_9754
ps. postaus höystetty Veetin supersöpöillä pentukuvilla <3

Heissuliveissuli! Tänään oli meikäläisen 25 vee synttärit ja Ruutin 8 kk merkkipäivä. Olen ehkä oikeasti maailman huonoin ihminen juhlimaan syntymäpäiviäni. Parhaat synttärijuhlani ever oli, kun kaverini järjestivät minulle yllätyskekkerit 21... 22... (?) vuotispäiväni kunniaksi. En enää muista mistä vuodesta oli kyse, mutta bileet olivat aivan mahtavat! <3 Tänään vietin syntymäpäivääni töissä "synttärilounaan" merkeissä muutaman duunikaverin kanssa, kotona syötiin entrecote-pihviä (omnn!) ja sitten painuttiin Ruutin kanssa canicross-treeneihin :D Voisihan sitä syntymäpäiväänsä varmasti paremminkin viettää, kun pimeällä pururadalla muutaman muun hullun koiraihmisen kanssa, vesisateessa treenaten! Mutta mulla (ja Ruutilla) oli hirmuisen hauskaa ja kivaa - ja se taitaa tässä synttäritouhussa olla pääasia ;)

Mulla ei ole ikinä ollut minkäänlaista ikäkriisiä tai kauhistusta siitä, että vanhenen. Musta on (vielä ainakin) ihan siistiä tulla vuosi vuodelta ehkä vähän fiksummaksi (tyhmemmäksi). Ja ehkä olen sielultani niin täti-ihminen, että odottelen sitä aikaa, kun minulla on koiralauma, omakotitalo(, jossa iso oma piha, koska koirat tarvitsevat tilaa) ja iso farmariauto(, jolla mahtuu hyvin kuljettamaan niit koiria)! Tällähetkellä noista kolmesta on hoidettuna 1/3.

Synttäreideni aattona olen mietiskellyt, millaisen postauksen haluan syntymäpäiväni kunniaksi kirjoittaa. Klassinen olisi ne 25 asiaa, mitä olen tässä 25 ikävuoden aikana oppinut. Mutta näh, ei musta vielä ole jakamaan elämänohjeita. Voidaan kokeilla 25 vuoden päästä uudestaan! Vaikka silloin varmaan tajuan vielä paremmin sen, että en oikeasti tajua mistään mitään! (Yksi asia mitä olen toimintaterapeuttina oppinut: päivä päivältä opit tietämään paremmin, kuinka vähän todellisuudessa tiedät!)

Olen aina ollut melko huono antamaan lupauksia itselleni. En ole juuri koskaan tehnyt uudenvuodenlupauksia. Tänään kuitenkin ajattelin julkaista 25 "minilupausta" ja sellaista asiaa, mitä kohti lähdetään pyrkimään seuraavan vuoden aikana. Vuoden päästä sitten voin katsoa, että pidinkö lupaukseni ja kuinka moni näistä "haaveista" lupausten takana on toteutunut!

DSC_9709 DSC_9853 DSC_9992 DSC_9904

25 MINILUPAUSTA SEURAAVALLE VUODELLE

#1 Pidän parempaa huolta omasta henkisestä hyvinvoinnistani
#2 Teen enemmän niitä asioita, joista oikeasti nautin
#3 Opettelen uuden unirytmin, jotta saan nukuttua enemmän/paremmin
#4 Vaihdan työpaikkaa (ASAP!)
#5 Pidän parempaa huolta myös omasta fyysisestä hyvinvoinnista/kropasta
#6 Venyttelen vähän enemmän
#7 Syön enemmän salaattia
#8 Laihdutan vähän (mutta vain vähän)
#9 Innostun taas vähän enemmän juoksemaan
#10 Käyn useammin kotona
#11 Soittelen useammin kavereille
#12 Käyn enemmän ulkona. Niin kuin tekemässä muuta, kuin koirajuttuja tai kaupassa!
#13 Tutustun enemmän uusiin ihmisiin ja saan muutaman oululaisen ystävän lisää
#14 Käyn tanssimassa jalat kipeiksi oululaisessa baarissa
#15 Opettelen oikeasti keskustelemaan paremmin parisuhteen kriisitilanteissa (:D tässä onkin opeteltavaa!)
#16 Aloitan taas pitämään "tämän päivän 10 mukavaa asiaa" päiväkirjaa
#17 Hankin uudet, oikeasti hyvät, talvikamppeet!
#18 Käy Ruutin kanssa paimennustaipumuskokeessa
#19 Osallistun ainakin yhteen ratsastuskilpailuun (äääk!)
#20 Osallistun Ruutin kanssa koirajuoksun "pilipalikisoihin" (harrasteluokka)
#21 Käyn kuvaamassa Lofooteilla
#22 Starttaan Ruutin kanssa tokokisoissa alokasluokassa
#23 Muutamme pois tästä nykyisestä asunnosta
#24 Alan taas piirtää hiukan enemmän (etsin luovuuttani ja inspiraatiotani!)
#25 Harjoittelen kirjoittamaan blogiin enemmän myös sellaisia postauksia, jotka eivät kerro koirista

DSC_9901 DSC_0381

Noin, nyt on muutama unelma/toive/tavoite kirjattuna ylös.
Hyvä tavoitehan on tarkasti määritelty/spesifi, mitattavissa oleva, realistinen, riittävän kunnianhimoinen sekä aikaan sidottu. Se ovatko nämä tavoitteet sitä, voidaan olla montaa mieltä ;)

Uskon itse, että nyt kun olen kirjoittanut minitavoitteet ylös, on niitä helpompi lähteä "salakavalasti" toteuttamaan arkipäivien lomassa. Oletteko te huomanneet sitä, että kun kerrotte tavoitteenne ääneen, niin äkkiä sitä huomaakin niiden toteutuneen?

Kommentit