ihanat ihanat kissan pennut

Okkei, elikkä oon viimein saanu aikaseks laittaa juhannuksena otetut kissanpentukuvat koneelle ja tänne :D (laiska mikä laiska) Mutta siis, pennut oli kasvanu tosi paljon. Nyt ne jo käveli ja juoksenteli ja hyppelehti. Ihania <3 Pennut myös otti enemmän yhteyttä ihmisiin, rupesivat (yrittämään) syödä jo ihan kiinteää ruokaa, sekä riehuivat ihan törkeäst (väsy kylläkin iski yhtä nopeasti kuin villikkopuuskat)... Toivotaan ettei pentuja opeteta kovinkaan pahoille tavoille, sillä nyt ne esim. tykkäsivät leikkiä varpailla sekä käsillä ja hyökkäilivät ihmisen naamojen kimppuun. Pikkuhiljaa niitä pitäisi ruveta komentamaan huonosta käytöksestä, sillä kukaan ei halua kotiinsa riehuvaa, purevaa, raapivaa kissanpentua :D Mutta siis kuten kuvista näkyy, pennut oli ihan tärkeän suloisia !


Emo jätti pennut jo paljon pidemmiksi ajoiksi yksin ja palasi reissuiltaan vain imettämään niitä. Pentujen elämä onkin täynnä nukkumista ja hetkellisiä leikkihetkiä :D Tässä juuri heränneinä.

Black one. Ehkä kaikista ilkikurisin pentu, joka tykkäsi "raadella" ihmisiä.

Nämä oranssit olivat erittäin kauniitä sinisine silmineen. <3


Big head. :D


Black one and orange one. (kimppakuvissa):




Pari toverusta olivat toooosi väsyneitä ja vain katseli pehmusteelta kuinka kaksi energiapakkausta leikki ja temmelsi.






Lurps. Tämä oli vaan hauska kuva :D




Pikku paholainen korvat luimussa :)






Kirjava pentu (kirkavuutta ei nyt tässä kuvassa oiken näy) Pentu on siis saman värinen kun emonsa, aika ujo, mutta erittäin kiltti.

Toinen pälli tönäistiin ruokakippoon :D



Siinä ne pentukuvat tällä kertaa. Tuli tänään aamulla valtava tarve päästä kirjoittamaan jotain järkevää... mutta no ihan sama, kuvat saa tällä kertaa ihan riittää ja onko tämä munkaan ylitsepursuava kissa+kamelirakkaus niin järkevää?? :D Latailin eilen koneelle musaa johonkin kahteen asti, ennenkuin tajusin, että kello on niin paljon. Muutenkin, kun oltiin Joensuussa sukulaisissa viikonloppu niin olen nukkunut aika huonosti tässä viimeiset puoli viikkoa (joko sen takia, että mökillä oven takana kiljuu lintu, tai ihmiset keskustelee joensuulaiseen tyyliin erittäin kovaäänisesti aamiaispöydässä, tai sen takia, että sänky jossa nukuin oli outo ja heräsin siihen että iskin jalkani/käteni täysiä viereiseen seinään.....) Mutta ei hätiä mitiä kyllä tää tästä ja nyt pääsee taas omaan ihanaan sänkyyn nukkumaan <3 Ah oma peti kullan kallis.

Eipä tässä muuta, en tiedä mit höpistä, seuraavaan (järkevään?) kertaan... Tuli mieleen, että voisin kirjottaa jonkunlaisen suosituslistan elokuvista/kirjoista mitkä minun mielestä kannattaa katsoa/lukea tai sitten, että mitä minä olen katsonut/lukenut tässä lähiaikoina ja mitä haluan katsoa/lukea tulevaisuudessa :) Jos on ideoita jostakin mitä voisi kirjottaa tänne ja mitä haluatte tietää/lukea/tms niin kommenttia vaan peliin, kirjoitan mielelläni siitä, mitä lukijat haluavat lukea. :)
Moikkamoi, Julia

Kommentit