koirapainia

Tämmöne ihan vaa musta kiva biisi tähän. Ei oikeestaan millään lailla liity tähän tekstiin tämä.

Mustoja. Kun olin tänään aamulla koiran kanssa lenkillä (mainitaakoon vielä, että satoi melkein kaatamalla, eikä kumpikaan meistä tykännyt olla ulkona..) Noh kutenkin. Äkkiä (en tiedä mistä se tuli) muistin, että mulla on kuvia kauniista kesäpäivästä, mooonta vuotta sitten, kun oli aurinkoista ja olimme toisen mummoni luona, ja siellä oli myös tätini (isän siskon) tanskandoggi Monsteri aka "Monsu". Heh, silloin sain hauskoja kuvia.
Vuosi oli 2006 ja kuukausi oli sama kuin nyt, heinäkuu, ja päivä oli muutama päivä aiemmin kuin nyt: 15. Tästä tilanteesta on jo monta vuotta, takalleen ottaen 5. Iita oli tuollon yli puolivuotias ja se taisi ensimmäisen kerran nähdä tanskandogin.

Monsu oli kaikkea muuta kuin monsteri mainen. Erittäin kiltti ja lempeä koira. :D Iipu tykkäsi leikkiä ison (iitan mielestä omankokoisen) kaverin kanssa. Vähän koirien kokoero pelotti, mutta hyvinhän se meni, ja niillä oli ihan oma tyyli leikkiä.

En ole varma, että mistä nämä kuvat nousi mun päähän tänään, keskellä metsää, keskellä sadetta, koiran kanssa lenkkeillessä. Noh, mutta tässä pari kuvaa toverusten leikkimisestä.

Iitan mielestä monsu oli just oikeen kokonen leikkikaveri sen kaltaiselle isolle ja pelottavalle koiralle. Iita todellakin oli about Monsun pään kokoinen...


Monsu kesti hyvin Iitan kiusanteon.



Koirat keksi oman "lennätetään-iitaa" leikin, monsu "heitti" sen itsensä yli ja molemmat koirat todellakin nauttivat tästä leikistä.

toveri tomerat.

Iita myös välillä "surffaili" Monsun päällä sen pyörähtäessä.



Sai se Monsu Iitalta pari pusua ja halauksenkin :3

heh, iita todellakin kuvittelee olevansa iso koira :D


Oli todella kuuma ja välillä toverukset piti pienen lepohetken.

Tällätavalla vielä mainittakoon, että tanskandogin kuolaavat erittäin paljon, ja (näin lievästi sanottuna) iita oli täysin kuolan peitossa kun lähdettiin takaisin kotiin :DD

Tuosta päivästä on siis viisi vuotta ja neljä päivää. Ja mulle tuli vaan jonkinlainen tarve jakaa nämä kuvat tänne :D Heh, eipä muuta. Nauttikaa kesästä, kuvista ja muistakaa, koira on käytettävä lenkillä vaikka sataisi (ps. silloin saattaa keksiä vaikka mitä ihmeellistä)
Enjoy Julia

Kommentit