kissa, en katt, a cat, el gato

Okei, eli tämmösen kauniin kesäpäivän kunniaks meitsi istuu ulkona, ottaa aurinkoa ja jakaa teille pari söppänää kisukuvaa :) Hih, nyt tunnistan jo kaikki kissnapennut toisistaan ja tiedossa on myös niiden sukupuolet, joiden arvailu oli mennyt hiukan pieleen... : D Siitä lisää alempana.

Aluksi pari kuvaa meitsin lempparikisusta, Oliverista. Mun hoitokisusta, joka siis on mummin kissa. (Ja vaikka pennut on semi olskun näkösiä, oliver ei ole niiden isukki!!)


Hömppä makoileee siin Olsku siis on ihan mun lempparikissa :3 ♥ Sellane vekkuli hihihihi

♥ kaks hömppää. Olsku ois halunnu juosta villinä ja vitun vapaana ja petty kun joutu tulee kameran eteen. Pian tän jälkeen se ottikin hatkat......


Vähän kesämusaa :) Ps... Menkää ulos, ottakaa mukaan kylmää kokista, kone ja radio ;)

Okei. Sitten kissanpentuihin. Tässä myös pikkuset esittelyt niistä, nyt kun osana kuvista tunnistaa jo kuka on kukin : D


"Bart" joka olikin tyttö. Se menee kulma perheeseen jossa on Maggie-koira (muistaakseni) joten kissasta piti tulla Bart, mutta nyt siitä taitaa tulla Lisa :) "Bart" on ilkikurinen pikku riiviö, joka mielellään kiusaa ihmisiä. Kun muut ovat jo pikkasen oppineet, että jos niille sanotaan EI niin sitä ei saa tehdä, niin "Bart" oikeen leikkii tulella ja tekee ilkeyksiä silti :D

Bart.

Bart. Pennut muuten juoksee ihan pirun lujaa vaikka ne onkin ihan minimaalisen kokoisia. Ne ei oikein tykännyt olla tossa avoimella pihalla ja melkeen heti tämän kuvan jälkeen bart lähti pinkomaan talon alle. Onneksi me saatiin se äitin kanssa aika helposi houkuteltua sieltä pois.

Helga, joka olikin poika, eli Henkka : D Henkka on kokonaan musta, paitsi sen masussa on ihan pikkusen valkoista. Se menee perheeseen jonka mökki on semi lähellä meidän mökkiä ja sen pitäisi metsästää hjiiret mökiltä. Aika hyvä hiirikissa siitä tulee, sillä se on aina ensimmäisenä hyökkäämässä lelun kimppuun kun niitä leikityttää leluhiirellä.


Helga ja takana näkyy pienellä yybervalottuneena Bart.

Ison ja ahnein Antero. Joka on poika niinkuin pitikin. Antero on symppis. Kanssa sellanen tosi leikkisä ja on kanssa aina mukana leluhiiri leikeissä. Siitäkin tulee varmana hyvä hiirikissa (en vaan muista tuleeko siitä kaupunkikisu.... :D)

Antero.

Anterokaan ei viihtynyt avoimella maalla.

Otto, joka olikin tyttö. Otto on erittäin kuvauksellinen. Kun se riehuu, tekee tuhmiaan (esim pureskeli kenkiä) ja kun menin kameran kanssa lähelle, se vain jatkoi sitä mitä oli tekemässä ja katsoi ihanilla sinisilmillään suoraa kameraan. Hih, kunnon kuvaajan unelmakisu, joka oikein poseerasi. Siinä missä Bart pelkäsi kameran tarkennus- ja suljin ääntä Otto vain päätti välillä olla muka ihmeissään kamerasta ja uhitella sille :) Ylemmässä kuvassa myös Nelliemo.

Antero syö tuolia.

Otto syö kenkää ja poseeraa (tässä tämä julmapose, ilme nimittäin on aika tappava)

Otto ja Antero (takana). Ottoa ei kauheasti kiinnostanut leikkiä millään puunoksalla vaan keksi omialeikejä purren kenkiä.

Otto (hui kauhistus mikä oksa) ja Antero.

Ottoa kiinnosti kamera.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Siiri, jonka värityksestä jo tiesi, että se on tyttö. Kilpikonnan väriset kissat ovat nimittäin aina tyttöjä (en tiedä miksi..) Siiri on kaikista rauhallisin, kiltein ja ehkä vään ulkopuolinen. Se ei niin kauheasti harrasta rajua painia muitten kanssa, vaan seurailee muiden touhuja sivusta. Sekin kutenkin innostuu riehakkaisiinkin leikkeihin. Siiri oli tyynenä kameran edessä. Se otti hyvän asennon ja tuijotti suoraa kameraa. (En tiedä oliko se sitten jotain pelosta johtuvaa jäykistymistä, en usko, mutta se ei muuta kameran "nähden" tehnyt kuin poseerasi) :D

Ny on huono poseasento.....

... nyt on parempi. Onks tukka hyvin?

♥ hhiihii, eipä muuta tällä erää. Enjoy about cats : D
Tärskyin: Julia (joka vielä joskus saa oman kissanpennun, ruskean ja söpön, mulla on sille jo nimiehdotuskin)

Kommentit