lunta tulvillaan OLI raikas talvi sää..

Kun tuolla ulkona sataa vettä, on hyvä vetäytyä koneen ääreen katselemaan tässä parin päivän aikana otettuja talvisia kuvia. Kyllä, meitä eteläsuomalaisiakin siunattiin muutaman päivän kestäneellä lumivaipalla. Muutaman vaivaisen kuvan otin tuon parin valkoisen päivän aikana.


Kolmas Nainen Hyvää ja Kaunista

Tänään oli tarkoitus opettaa Iitaa keilaamaan, eli kaatamaan pulloja tms. käskystä, noh tämä (yllätys) jäi tekemättä. Huomenna voisin terästäytyä, ja kuvata ihan videon siitä, kuinka koiraa koulutan :> Lenkillekkään ei haluaisi lähteä, mutta pakolliset lenkit on onneksi nyt tämän päivän osalta tehty, melkein juoksujalkaa, sukat kastuen.

pari maanantaina omalta takapihalta otettua kuvaa rinsessasta. kun käytiin illemmalla lenkillä niin huomasi kuinka paljon rankempaa pikkukoiralle on lumihangessa kävellä. Koska piski joutui nostelemaan jalkojaan se vain nukkui tyytyväisenä omalla paikallaan koko loppu illan :>





vahtikoira tarkkaavaisena :>


"mami en mä halua vielä mennä sisälle"
 seuraavana päivänä olikin kaunis auringonpaiste ja oli pakko ottaa kamera mukaan lenkille. Asteet oli nollassa, joten ilman hanskoja oli hyvä kuvata.


Hömppä koira :>


Sinäänsä pidän talvesta, sinäänsä en (valokuvauksellisesti siis). Talvella tulee ärsyttäviä ylivalottuneita kuvia, mutta toisaalta aurinko valaisee lunta aivan upealla tavalla ja saa iitankin turkin "hehkumaan" aivan eri tavalla kuin normaalisti :D



Maha näyttää hiukan pömpöttävän, mutta se johtuu siitä, että koiruus seisoo jalat aikalailla suorana allaan, jos se olisi vetänyt niitä hiukan kauemmas taakse olisi ruumis sulavamman mallinen ;)



Kamera oli jotenkin ihmeellinen, se ei suostunut kunnolla tarkentamaan missään vaiheessa, tai sitten koira oli tänään yllättävän nopealiikkeinen, joten edes elektroniikka ei pysynyt mukana ;)

Look mom, flying dog!


Välillä iitalla on aika omaperäisiä tyylejä kantaa keppiä.. se onko tämä kaikista viisain tapa, noh, jää jokaisen päätettäväksi ;D




Helpoin ja kätevin "leikkikalu" iitalle lenkillä annettavaksi on hanska. Se rakastaa hanskoja ja niillä leikkimistä. Se ei revi niitä, vaan "ravistelee ne kuoliaaksi", siksi uskallan antaa sille hanskani :p Kaikenlisäksi esimerkiksi talvella ei lumen alta löydy keppejä, käpyjä tai muutakaan heitettävää.

Korvat elää omaa elämäänsä ;>



Tämä kuva olisi ollut tarkkana todella söpö :P


No okei, ehkä tuo maha pönpöttää hiukan, mutta syyttäisin kyllä sitä valtavaa aamupalaa minkä koira sai; (ison)siankorvan sekä normaalin ruoka-annoksen :D




ps. mulla on varmaankin jonkinlainen yleinen tekemisenpuute (vaikka kaikkea puuhalitavaa olisikin) kun päivittelen melkein joka päivä tänne blogin puoelle jotain.

Kommentit