vuoden ensimmäinen.

Pitäähän tämäkin vuosi polkaista auki blogitekstillä, eikö niin? Mun ideana olisi ollut aloittaa jo eilen, mutta you know me (noh miten tän tuntemisen nyt ottaa, ainakin ne, jotka oikeasti tuntee mut niin tietää) mulla tuppaa asiat aina jäämään. Niin tälläkin kertaa.

AFI - Medicate
Koska Afi on aivan ihana ja uskomaton bändi.

Vietin vuoden ensimmäisen päivän kotosalla. Katoin leffoja, söin poroa (oli muuten hyvää), herkuttelin ja löhöilin. Illalla oli ratsastus ja menin mun ihanalla lempiponilla. Sain sen myös jouluratsastukseen joka oli kaksi viikkoa sitten. Meillä ei ollut jouluviikolla ratsastusta ollenkaan, koska joulupäivänä talli oli kiinni.

Mutta, näidän kaikkien ensimmäisen päivän tekemisien lisäksi päästin taiteellisen nimäni valloilleen. Piirsin sitä mitä parhaiten osaan, eli eläimiä. Tässätapauksessa a3:lle hiilellä hevosen (jälleen kerran). Jostain syystä hevosten ja lohikäärmeiden piirtäminen on mulle kaikista helpointa ja luontevinta. :D

Tämän koneelle lataukessa tulikin hiukan ongelmia a) En nimittäin millään halunnut kuvata työtä, sillä onnistun aina kuvaa ottaessa jollaintapaa vääristämään kulman ja kuvasta tulee kamalan näköinen b) koska työ oli a3 kokoinen ja meidän skanneri on tarkoitettu a4 kokoiselle paperille.

No näpsäkkänä tyttönä meitsi skannaa kuvan kahdessa osassa ja paintilla "leikkaa liimaa" (kiitos luojalle siitä henkilöstä joka keksi paintin, ainut "muokkaus" ohjelma mitä "osaan" käyttää) ja volá tässä se on:

Heppis, hiili a3, 2012 (oli ihan outoa kirjoittaa 2012)
Korvasta osa ja katsojasta katsottuna oikeasta jalasta pieni osa leikkautui hiukan pois :(

Tätä työtä voisi sanoa "melkein ikuisuus projektiksi". Aloitin sen jo kauan sitten 2011 puolella, luonnostelin ja luonnostelin, mutta jotenkin se vain jäi. Kuva josta tämän tein oli niin upea, ettei mulla ollut haluja pilata kaunista kuvaa töherrys yrityksellä. Noh, eilen sitten terästäysyin ja väsäsin tämän titteliä vuoden 2012 ensimmäinen töherrys kantavan työn. Huomaattehan taiteilijan vapauden jättää taustan (aina) pois ;)

aika hyvin amatöörin leikkaa-liimaa taidoilla, minkäänlaista liitoskohtaa ei (ehkä) näy! (ainakaan itse en näe!)

tässä vielä meidän kaksi viikkoa sitten vietetyn jouluratsastus tunnin kuvat :)
Oon ikuisesti henkisesti ponityttö93 :> Aina välillä on luksusta ja saan tuon possuponin ratsastettavaksi heppojen seuraan, pääsee kaakki välillä tekemään hommia. Uljas ratsu oli siis lempiponi Bruno











Se on hienompi kun yksikään hepo (aina välillä ainakin)


Kaamea nelitahtinen laukka sillä on :DD
 Lopuksi otettiin joulunkunniaksi Viestiä. Me ei Bruunon kanssa loistettu nopeudella mutta näyttävyydellä toivottavasti.. Kun sitä kerran kisataan niin kisataan sitten kunnolla!

Ei mitään sieviä tötterön kiertämisiä vaan kunnon tiukka käännös, kilpasillahan tässä ollaan!

Eikö se niin ole, että voima lähtee takajaloista?
 Kyllä se kolmitahtinen laukkakin löytyi ;)



Toisella kierroksella mentiin hiukan lujempaa, samalla tyylillä...

.. ja löytyi sieltä pari pukkiakin ;)





Voi sitä ponia, se on vaan niin ihana :)

Kunnon spurttiponi :>

Mulla olisi tähän ehkä vähän lisää asiaa, mutta ennenkuin tästä blogitekstistä tulee enää pidempi, niin on parempi lopettaa. Hyvää uuttavuotta kaikille, tämä tyttö lähtee syömään ja käyttämään koiraa lenkillä ;>
ps. Sielä sataa lunta! Vain yksi sana; IHANAA!

Kommentit