Historian havinaa - ainkain melkein.

Satuin eilen selailemaan vähän vanhoja kuvakansioita, ja mitä sieltä löytyikään, muutama erittäin edustava ja seksikäs ratsastuskuva! Harmi etten jaksanu kaikkia kansioita kahlata läpi, sillä näitä olisi varmasti ollut vielä lisääkin! Lisäksi on vielä mainittava, että suurin osa kuvista oli niin tummia ja epämääräisesti otettuja, ettei niistä edes tajunnut, että kuvassa voisi olla hevonen - saati sitten pikku-Julia ratsastamassa :D
Meikäläinen ihka ensimmäisellä ratsastustunnilla. Syksy 2002. Ratsuna Kerppu

Minä ja Ami 13.3.2004. Eikös meikäläinen olekin asiallisesti pukeutunut?

Jonny-poni, joka ei ole Poni-Haassa enää. 

Prinssi. Ratsastin hiukan nuorempana tällä ponilla usein. Kipitettiin hirveää vauhtia, ja ainakin silloin ponilla oli tapana aina välillä villisti pukitella. Meikä vain ei ikinä tippunut, niin kai minä siitä syystä aina ratsastin sillä. Tämä on myös yksi äitin lempi poneista koko tallilla :)

Meikäläinen ja Gasella ("Gasse")-poni. Suoritin sillä C-merkin kouluosuuden 28.5.2005.
2009

Joskus, kun vielä ratsastin poneilla, hyppäsin paljon tällä ponilla (Halifaks "Hali")


2009 Ompa meikäläisellä mairea ilme... Ratsuna Caruso
2009 Esteitä "Broidilla"
 Broidilla suoritin myös B-merkin esteosuuden, ja yllä olleella Halilla taas suoritin C-merkin esteosuuden. B-merkin kouluosuus meikäläisellä on edelleenkin suorittamatta.

On myös kiva huomata, kuinka meikäläisen esteistunta on parantunut tuosta poniajasta.. Kuvittelisi sitä nyt, että tässä kolmessa vuodessa on jonkinlaista edistystä tapahtunut. Meikäläinen on myös sitä mieltä, että esteistunnassani on tapahtunut suuri muutos positiivisempaan suuntaan jopa tässä yhden kauden aikana, sillä olen aina estetunneilla kiinnittänyt huomiota etenkin omaan istuntaani.

Okei, se siitä hienosta happahöpinästä.
Meikäläinen viimeinen ponikausi oli 2010 kevät, mistä asti olen ratsastanut hevosilla... Ja kaikki te varmasti muistatte/tiedätte, että meikäläisen lempiponi oli (tai no, on edelleen) Bruno!


Ainiin, sitten voisi vielä mainita, että kävin tänään kavereitten kanssa katsomassa sitä lätkää, Jokerit-Ässät ja peli päättyi 3-1 Jokereille. Lisäksi tänne blogiin tulee pian 200 blogitekstiä täyteen ;)

Kommentit