Kuvapostaus - Syksy

Aurinko pilkisti pilven takaa, ihan hetken vain, sateesta ei ollut tietoakaan (kosteaa kyllä oli). Siitähän meikäläinen ihan villiintyi ja painui heti ulos kameran kanssa "ottamaan niitä aurinkoisia syksykuvia". Mutta mitämitämitä, heti kun päästiin Iitan kanssa "kuvauspaikalle" se aurinko ujostui pahasti ja painui koko loppuajaksi takaisin pilviverhon taakse. Noh, siinähän me sitten kuvailtiin - pilvisessä säässä.

Tasan vuosi sitten otetuissa kuvissa huomaa, kuinka erilainen sää oli. Näissä kuvissa paistaa jopa aurinko!

ps. kuvat näyttävät hiukan paremmilta, jos ne klikkaa isommiksi.


 Iita on kyllä niin yyberhelppo kuvattava. Sen pyytää menemään johokin ja siinä se sitten istuu/seisoo/makaa. Ainut haaste on saada koiran ilmeeseen ja silmiin hiukan eloa, ettei kuvassa möllötä silmät tyhjänä ja ilmeettömänä oleva koira.


Meikäläinen kävi ennen lenkkiä salaisella herkkukätköllä (keittiön yläkaapilla) ja nappasi mukaan pari namipalaa, ja johan koiran ilme kirkastuu, kun käsi edes liikkuu kohti taskua, jossa namit olivat ;)
harmillisen epätarkka nenä ja pää muutenkin :(


Iipun perusilme :D






Jotta nämä kuvat eivät menisi liian vakaviksi.


Perinteinen ja tylsä pääkuva - koiran naama keskellä kuva-alaa :D



On tuo koiran turkki vain ihan kamalassa kunnossa :D



Lisää tylsiä paakuvia.

















Meikäläinen ei ole piiiiitkään aikaan ottanut yhtäkään macro kuvaa, mikä taitaa johtua siitä, että meikäläisen mielestä tässä syksyisessä ruskeudessa ei ole mitään tarpeeksi kiinnostavaa ja pientä. Lisäksi aurinkoisia vesitipat kimaltelevat-päiviä on ollut tasan nolla. Odotan niin innolla niitä aamuhuurteita, kun maailmasta tuleekin äkkiä huomattavasti mielenkiintoisempi ;)
Viimeisin macrokuva postaus on elokuulta... Rupeaa kohta olemaan jo korkea aika uusille macrokuville!

Tähän loppuun vielä tällainen Iita nuuskii kukkaa kuva:



Iitan kanssa nuuskimis kuvia on erittäin helppo lavastaa herkkujen avulla. Kukka saattaa vain kokea aika kovaa kohtelua :D

Kommentit