Puuhapäivä

Mulla oli tässä yhtenä iltana hiukan tylsempää kuin muina iltoina, ja aloin ihan omaksi iloksi tekemään hiilellä a3 kokoiselle paperille kuvaa kaverini Dina-kissasta. Kaveri on kohta muuttamassa omaan kämppään, ja kissa on varmaankin jäämässä "ex-kotiin", joten tässä on sitten pieni pala kattia mukaan omaan kotiin ;) Olen aiemmin kaverille tehnyt työn Dinan päästä, ja nyt ajattelin hiukan poiketa kaavasta ja tehdä kuvan tähän malliin:


No mitäs mieltä te olette? Pieniä virheitä työssä tottakai oli: pääkuva on ehkä oikeaan kuvaan verrattuna hiukan oudon näköinen, ehkä liian pitkä. Lisäksi istumakuvan kateilla on aivan erilaiset ilmeet :D Muttanoh, pikkuvikoja. Oli varmaankin virhe liittää tämä "original" kuva vertailukohteeksi tuohon ylös!

Alunperinen idea oli tehdä työ ihan värillisenä, mutta loppujenlopuksi päädyin värineutraaliin hiileen, teis jos värillinen työ ei sopisikaan kämpän muihin sävyihin - no, hiili ja harmaa sopii melekin minkä kanssa tahansa!

Dinu a3, hiili

Tässä vielä muutama yksityiskohta

Tänään käytiin - taas - sienestämässä äitin kanssa. Tälläkertaa mekerättiin vain vajaa kymmenen litraa sieniä, aiemmilla kerroilla me ollaan kerätty se vajaa kaksikymmentä. hih. Pakotin sitten yhen kavereistani raahaamaan ison pussillisen sieniä kotiin vähän aikaa sitten kun lähti täältä meiltä.
Muutenkin tänään on ollut erittäin puuhantäyteinen päivä. Käytiin siinä sienestämässä, sitten ajettiin jonnekkin Kukkatalolle, napattiin sieltä vähän kanervia ja kun tultiin takaisin kotiin, istutettiin ne. Muutenkin haravoitiin piha ja leikattiin osa puskista ja pensaista mataliksi talvea varten (sellaisia kukkia on kahdella talon seinustalla, sekä kahdella terassin reunuksella - eikä ollut mikään kovinkaan pikkuruinen homma leikellä niitä!) Sen jälkeen meillä olikin jo niin kova nälkä, että lähdettiin (ihan suunnitellusti) Tikkurilaan ja kiinalaiseen. (Selvityksenä tähän vielä, että me oltiin äitin kanssa ihan kahdestaan kotona, kun nuo "pojat" on jossakin veljen fudisjoukkuehäppeningissä). Siinä tiksiin päin ajellessa tajuttiin että jessus, sielähän on Maalaismarkkinat tänään. No, kaikeksi onneksi löydettiin juuri sopivasti parkkipaikka autolle ja mentiin syömään. Ps. Oli muuten hyvää ruokaa! Sen jälkeen lähdettiin maha pullolla käppäilemään maalaismarkkinoille. Ajauduttiin sitten loppujenlopuksi ostamaan vaikka mitä pikkukivaa: karjalanpiirakoita, kauralakristia (oli muuten hyvää) sekä ihan normaalia lakritsia, erilaisi mausteita ja muutakin pikkukivaa (;

Illalla juotiin vähän kuohuvaa, mutustettiin karjalainpiirakoita (ihanan makuisia!) sekä lakuja.
Uusimmassa Maalla- lehdessä oli tällainen hauska näin teet vaahteranlehdestä ruusun-ohje ja meikäläinen sitten päätti väsäillä muutaman ruusun. (Ennen tikkurilasta lähtöä kerättiin auton vieressä olleesta vaahterasta tippuneita lehtiä). Ihan ei tullut sen näköisiä, kuin mitä ohjeen kuvan mukaan - mutta ainakin allekirjoittaneen mielestä nuo ovat nättejä. Päälle sitten hiukan huislakkaa (meidän tapauksessa fiksatiivia) ja lehtien värin pitäisi pysyä vähän kauemmin.

Meikä unohti aluksi sen hiuslakan laittamisen, niin lehdet pääsivät hiukan jo naahistumaan. En tiedä pitäisikö tätä säilyttää ennemminkin ulkona kuin sisällä?


En jaksanut asetella kameran asetuksia, mikä teki näistä "kukkaisista" ihan ruskean ja kuivan näköisiä. Oikeasti värit olivat himpanverran kauniimpia eikä noin lakastuneita (;


Tässä kuvassa on niitä kaura-lakritseja Omom oli hyviä, maku oli melkein sama kuin perinteisessä, joka on ehkä hiukan makeampi. Mutta eiks niin, että näitä kaurajuttuja saa syödä paljon kun ne on niiiin paljon tervellisempiä?
Kuten yllä myös mainitsin, oli meikäläisen kaveri täällä. Vuokrattiin Makuunista The Decendants, mikä oli ihan hyvä, ei mikään meikäläisen elokuvamaailmaa mullistava, mutta ihan katsottava. Kerron nyt teillekin kaikille, että Makuuneissa on 16.10 asti Leffaralli päivät, eli kaikki elokuvat, myös uutuudet, vain kahdella (2) eurolla! Kannattaa käydä tällainen huipputarjous käyttämässä hyväksi! Hirveää piilomainontaa, mutta tottakai meikäläisen on kerrottava tällaisesta kaikille (;

Eipä tässä muuta, huomenna ratsastamaan (olin myös eilen) ja sitten tiistaina myös tallille, sitten on kaikki rästit ratsastettu! Meikäläisestä on ollut aivan ihanaa käydä ratsastamassa näin usein (la-su-ma-pe[-su-ti]). Jos se olisi vain meikäläisestä kiinni, eikä rahasta, kävisin ratsastamassa huomattavasti useammin kuin vain kerran viikossa! Niin ja meikäläisellä olisi se oma hevonen ja kartano ja talo Thaimaan lämmössä aivan rannalla, vaikkapa oma saari ja pinkki monsterauto ja oma priva lentokone, valtava purjevene erittäin komeine miehistöineen ja niin edelleen, edelleen, edelleen ;)

Kommentit