Neljä asiaan millään tavalla liittymätöntä kuvaa

Tässä on neljä kuvaa, jotka ei oikeastaan liity mihinkään aiheeseen, teemaan tai noh - enpä oikein keksi näiden ympärille mitään sanottavaa. Okei, se oli läppä (huono sellainen). Tottakai mä keksin näiden ympärille jotain sanottavaa, jos oikein pinnistän. (edit: okei myönnettäköön, ei tarvinnut edes pinnistää..)


Oltiin vähän aikaa sitten lillebron kanssa ulkona kuvailemassa (meikäläisen epäonnistuneet kuvat klik) Mun mielestä on huvittavaa, että petustelin huonoja kuvia lauseella: on liian valoisaa. Joo-o. Noh, pienenä puollustelupuheena mainittakoon, että tarkoitus oli saada tälläisia  ja/tai tällaisia kuvia. (Saanen vielä huomauttaa, että viimeisimmän linkin takaiset kuvat ovat viikkoa vajaa vuosi sitten otettuja!!) Aina ei voi onnistua, mutta myöhemmin kuvia selaillessa ja hiukkasen d-lightingia säädellessä löysin nämä kaksi kuvaa :) Etenkin tuo yläpuoleinen on meikäläisestä erittäin mukava! Alempi on naamasta epätarkka, mutta kai meikäläisellä on täällä blogissa jonkinlainen naamaraja oltava? :D


Eilen (sunnuntaina) oltiin päivällä maalla serkkuni synttäreillä (okei, oikeasti ne synttärit oli jo viikolla, mutta kuinka me "kiireiset kaupunkilaiset" muka viikolla keretään matkustaa maalle?) Meikäläinen esitti kunnon maalaistyttöä sonnustautumalla lainavaatteisiin: erittäin sexyihin sinisiin pantseihin, liian pitkät ja leveät lahkeet tungettuna lainavillasukkiin, ja liian isoihin lainasaappaisiin ;) Mutta eihän se menoa haitannut, kun painuttiin ajelemaan mönkkärillä pellolle. Joonas ei vain jaksanut ottaa kuvaa silloin kun meikäläinen kaasutteli, mutta tässä nämä pari, jossa meikä istuu kyydissä :)



Tehtiin Vilin kanssa hienoja ja jyrkkiä käännöksiä. Tuon mönkkärin kääntäminen oli yllättävän vaikeaa, miten ne tekee sen aina niin helposti telkkarissa? Meikäläisen u-käännökseen tarvittiin melkein koko pellon levyinen tila! :D Onneksi pelto oli pitkä, niin pääsi pituussuunnassa kaasuttelemaan ;)

***
Tänään meikäläisellä oli rästiratsastus, ja haba on nyt kasvanut! Heppa (Lempi nimeltään) oli nimittäin tosi iso, raskas edestä ja painoi tosi paljon kädelle sekä veti ohjia käsistä - asiaa ei myöskään helpottanut se, että sillä oli hackamoret päässä. :D Puollustuksena on kuitenkin sanottava, että siellä selässä oli tosi kiva ja helppo istua, hepalla oli tosi kivat askeleet ja satula oli tosi kiva! Ja olihan se kilttikin - vaikkakin innostui vähän laukannostoissa, pidätteet ei menneet välillä läpi ja laukassakin lähti kerran ansiokkaasti viemään ;) Kuka ymmärsi? Ai ei kukaan. Suomennosta ette saa ;D
Lisäksi huvittavaa ja koomista on se, kun tällainen puutarhatontun mittainen pikkuihminen lähtee kiipeämään 178 cm korkean hevosen kyytiin :D Jopa satulan laittamisessa oli ongelmia.
Mulla on ollut kunnon ratsastusputki tässä: lauantaina, sunnuntaina ja tänään oli tunnit. Pitää vielä kaksi rästituntia ratsastaa. Pitää yrittää saada tunti nyt vaikka huomiselle. Muutenkin voisin ne tunnit ratsastaa tällä viikolla pois :) Ja jee, sunnuntaina on taas oma tunti!
(terveisin heppatyttö4ever)
***

Tällainen postaus tällä kertaa. Etenki meikäläistä huvittaa tuo viimeisin heppapäivitys, josta suurin osa meikäläisen blogin olemattomista lukioista (terkut sinne kirsi! ja muutama kaveri jotka lukee tätä blogia pelkästään kaverivelvollisuuden takia :D) ei varmaankaan tajua halaistua sanaa. Paitsi ehkä sanan "heppa" ja hyvällä tuurilla "satula"

ADJÖÖ seuraavaan kertaan. Pitäisi ehkä lähteä kirjastoon hakemaan veljelle yksi varaus... Ja jotain purtavaakin haluaisin, massu huutaa tyhjyyttä (juurihan mä söin kolmelta! ei se ole ikinä ennenkään mitää estänyt)..

Ps. ulkona on todella pimeää, kuinka me uskalletaan mennä lenkille iipun kanssa? Onneksi käytin sen päivällä (SATEESSA) jo pienellä lenkillä..

Kommentit