Mission Impossible: (Järkeviä) Kuvia Juliasta

Tänään annoin kaverilleni valtaisan tehtävän: ota musta joku kiva kuva. Okei yhdistelmä julia + kiva kuva (lue: kaunis kuva) on erittäin haastava.  Lisäksi meikäläisellä on villejä visioita, joita kuvaaja (lue: kukaan) ei osaa toteuttaa. Siihen kun vielä liittää meikäläisen-kameraa-osaamattoman-käyttäjän, villit asetukset ja noh - koko sopasta tulee aika helposti pahan makuista. 
Etenkin kun kuvasta suunnitellaan a) asiallista b) upeaa c) sädehtivää d) kaunista e) vielä kerran upeaa ja f) ties mitä kaikke muuta! Heh, minä ja edellämainittu 'asiallisuus'....

Onneksi sieltä kuvien joukosta löytyi muutama helmi.



Mun ja Iitan herkkä hetki.

"Kattokaa kameraan"




Tämä oli yksi meikäläisen lempparikuvista - ja siitä tulikin uusi facebook profiilikuva!



(ps. kahden alimman kuvan värikylläisyyksiä ja kirkkauksia on hiukan muokattu. oops minä. Ajattelin kuitenkin mainita asiasta, sillä onhan se vähän huijaamista!)

Hyvää syksyä kaikille!

ps. kertokaas mielipiteenne, oliko tämä mission impossible? ehkä vähän. onneksi niitä kaikkia kuvia ei tarvitse julkaista :D 

En tiedä vastaako tähän kukaan, mutta voitte vinkkailla, millaisia postauksia haluatte, vai jatketaanko ihan samaa rataa kuin tähänkin mennessä - sekalaistä sössöä!?

Kommentit