Kevätkukka ja lammas

Tänään kamppailaan jälleen järkevien otsikkojen masters-sarjassa. Kuinka intohimoinen, selkeä ja kaikinpuolin muutenkin huono otsikko. No, näillä eväillä mennään tänään. Meikäläisestä ei oikein irtoa enempää.

Eilen mulla oli aikamoinen tarve kirjoittaa kaikkea, mutta se meni ohi tässä tämän päivän aikana! Nyt meikäläisen päässä ei pyöri enää mitään. Mutta lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että laitan teille tässä vapun jälkeen pari jello shotti kuvaa.. Ja vaikkapa jonkin ohjeenkin vielä!

Tänään kaivoin kameran laukun pohjalta homehtumasta ja menin ulos ottamaan muutaman kasvikuvan. Nämä eivät mitään taiteellisuuden multihuipentumia ole, sillä tuolla ulkona ei oikein ole vielä mitään järkevää kuvattavaa. Tässä nyt tähän ensimmäiseen hätään.

DSC_0888

DSC_0894

DSC_0900

DSC_0901
kevät! <3

DSC_0904

DSC_0907

DSC_0917
orvokki

Käytiin tänään myös kummityttöni ja äiti kanssa Haltialan tilalla katselemassa vähän eläimiä. Ihania karitsoja ja lampaita! Meikäläinen rakastui tähän hurmurilampaaseen ;)

DSC_1031

DSC_1032
kaveri <3

Haluan lampaan lemmikiksi! Sellaisen jonka pitäisi pysyä ihanana karitsana ikuisesti.

Meikäläinen ei tiedä lainkaan vappuni suunnitelmista. Olen kuitenkin menossa vappupäivänä töihin, joten suunnitelmissa on kuitenkin mennä ihan ihmisten aikaan nukkumaan, että jaksaa taas painaa töissä. Tuolla jääkaapissa kuitenkin odottavan nuo jello shotit, joten ihan liian sivistyneesti ei meikäläisenkään vappua kuitenkaan vietetä!

Palailen kaikenmaailman merkeissä (varmaankin vapun jälkeen) tänne blogin puolelle taas kirjoittelemaan. Tämä taisikin olla tämän kuukauden viimeinen postaus!

Hyvää vappua kaikille!

Kommentit