Tavarataivas

Joo, yksi asia viime postauksessa jäi kertomatta. Rakas serkkuni (terkkuja vaan sanni) aivopesi ja manipuloi meikäläisen aiivan materialismin pauloihin. Kyllä.

DSC_0992DSC_1016

DSC_1006
höh, miksi kamppailen itseni kanssa? purr murr!

Meikäläisellä on nyt kotiinpaluun jälkeen ollut järjetön kriisi: kun sitä vaan niin haluaa jotain, mitä ei oikeastaan edes tarvitsisi, mutta kuitenkin mukamas tarvitsee ja sitten sitä vaan niin haluaa! Onkos teillä tyypeillä tällaisia ongelmia? Okei, voisi olla ihan hyvä kertoa että mitä meikäläinen nyt sitten haluaa.

a) Ray Ban aurinkolasit (aviator malli)
+ varmasti laadukkaat lasit (ja kestävätkin ehkä?)
+ h&m:n viiden euron laseihin paljon paremmat päässä, sekä suoja varmaankin tsiljoona kertaa parempi
+ ajaton malli, voisi vaikka sanoa, että tämä malli ei mene muodista koskaan!
+ yksinkertainen, simppeli ja kaunis ulkonäkö! Yhdistä mihin vain, melkein milloin vain.
+ Nämä on kuin mustat farkut, niihin ei voi kyllästyä.
- Hinta.
(- Meikäläisellä on paljon saman mallisia halpislaseja, mutta mutta mutta..)

Eihän tuossa nyt oikein muuta miinusta ole. Reilusti päälle satanen aurinkolaseista on - kröhm - meikäläisen pudjetilla paljon! Ja tuo suolainen hinta saa tämän tavaroiden mestariunohtelian ja -kadottajan epäilemään itseään. Mitäs sitten kun unohdan ne johonkin? Tai kadotan ne? Tai rikon? Mielikuvitus siivittää meikäläisen jo ihanana kesäpäivänä jonnekkin korkealle ja tuuliseen paikkaan. Aurinko hivelee ihoa ja päällä on shortsit. Katselen kaukaisuuteen ja alhaalla avautuvaa maisemaa ja humps (tästä alkaa hidastuskuva) iki-ihanat superkalliit raybanit valuvat nenänvartta pitkin ja humps, (hidastuskuva jatkuu) näen kuinka ne tippuvat kaukaisuuteen johonkin rotkoon/jokeen/järveen/mereen/koskeen/metsään/whatevermikälie.... Lisätään tähän vielä epätoivoinen huuto: "NOOOOOooooooooooooooooooo!!"

Hah meikä ja meikäläisen mielikuvitus.

Jennifer-Aniston-Ray-Ban-Aviator-Sunglassesray-ban-aviator-colored-mirror-sunglasses
Linssit haluan joko Jennifer Anistonin tyyliin ruskeiksi tai sitten tuollaiset värilliset: vihreät tai siniset!


b) iPhone 4S (valkoinen)
+ ihana, upea, upea, upea, upea, upea, upea... öö ja upea!
+ joskus en pitänyt iphoneista, mutta tässä joulun ja ipadin jälkeen olen alkanut pitämään niistäkin.
+ nopeus
+ ja oikeasti ne kaikki ominaisuudet ja sun muut ... Eikö kaikki vaan tiedä miten hyvä minäpuhelin on?
+ tästä listasta ei tule ihan niin järkevää kuin tuosta rayban, mut mä haluun!
- edelleen se hinta!
- oikeaa tarvetta puhelimen vaihtamiselle ei olisi.

20101027iphone
iPhone 4s white

Tälläkin on vielä niin suolainen hinta, etten kyllä sitä tule vielä ostamaan. Ehkä sitten kun tulee uusi malli, ja tuon 4s:n hinta rojahtaa 200 e.. Ja kaiken lisäksi tuo meikäläisen vanha puhelinkin kyllä toimii vielä hyvin, joten mitään uutta puhelinta en tässä lähiaikoina tule ostamaan. Lisäksi vanha on vasta puolitoista vuotta ollut käytössä, (ja meikä on sitä ikäpolvea, jonka ensimmäinen puhelin oli se kuuluisa 3310 (värinäytöllä!) jonka päältä olisi vaikka ajanut junalla, eikä puhelimelle olisi käynyt kuinkaan. Kyseinen puhelin olikin ties ja kuinka monta vuotta käytössä ja koki yhtä sun toista. Sen takia meikäläisestä olisi outoa vaihtaa jo nyt - puolentoista vuoden jälkeen - uuteen.) Oikeasti, kuusisataa euroa puhelimesta on aivan liikaa! Herranen aika sentään! Sitten kun mä sen ratkaisevan kerran tiputan sen ihanuuden ja minäpuhelin sanoo itsensä irti niin...
Ja noihin minäpuhelimiin saa lisäksi niiiin ihania kuoria!
Nyt meikäreikä vain odottaa sitä uutta mallia ilmestyväksi, niin saadaan vähän noiden vanhojen mallien hintoja alas!

grovemade-iphone-4s

***

tämä ei nyt millään tapaa liity joensuuhun ja sieltä mukaani tempaamaani materialisminkaipuuseen, mutta olen vienyt kissahimoni uusiin ulottuvuuksiin. Vaikka edelleen pidän erittäin paljon ihan perinteisistä maatiaiskissoista, ja haluan sellaisen sitten kun muutan pois kotoa, olen ruvennut oikeasti miettimään, että en pistäisi pahakseni vaikka löytäisin mukavan ...

c) siamilaista
koska niiden luonne ja ulkonäkö ovat aivan ihanat! Tuollainen maskiltaan voimakkaan tumman värinen. Tai sitten kokonaan ruskea+tummanruskea maski ;)

uJQJPu5l9lQ_large
<3
Ja kyllä, olen katsellut syntyneitä siamilaisen pentuja nettin kautta, ja ai että, ne ovat ihania!

Kommentit