Huh huh taas mikä päivä

Meikäisellä oli töissä jostain syystä aivan järkyttävä päänsärky, mutta oikeasti se taisi olla jokin henkinen tila, sillä heti kun leimasin itseni ulos, särky hellitti. Kun pääsin sitten kotiin, lähdin juoksulenkille (jeeiij) ja johan sitten tiputti vettä. Jösses sentään. Meni juoksu raskaaksi, kun kengissä hölsyi lirta vettä, vaatteisiin imeytyneenä toinen samanmoinen. Ja märät hiukset yritti päästä suojaan silmiin. :D Hyvin meni siis. Alkulenkki tökki hiukan, mutta loppuakohden meno parani ja parani :)

Nyt alan katsoa hiukan elokuvaa, syön vähän sapuskaa ja nautin olostani, kämppä on meikäläisen!
Huomenna sitten taas töihin aamuvuoroon.

Tässä on kuitennin vielä pari macrokuvaa. Arvatkaas mikä päivä on kohta käsillä! Voin antaa pienen vinkin; siihen liittyy tämä postaus! Jätän teidät kuitenkin miettimään syntyjä syviä, ne jotka keksii, hyvä teille, kyseinen tapahtuma paljastetaan kunniapostauksessa muutamien päivien sisällä. ;)

Mut ny näit kuvii

DSC_0731

DSC_0735

DSC_0737

DSC_0745

DSC_0749

DSC_0755

DSC_0756

DSC_0760

DSC_0762

DSC_0764

DSC_0765

DSC_0781

DSC_0795

DSC_0802

Ainiin, en muista sanoinko viimeksi, että se mun karkkilakko loppui, mutta jatkan sitä nyt hiukan höllemmin ehdoin. Siinä, missä ennen kaikkien herkkujen syönti oli kiellettyä (paitsi jäätelö), niin nyt saan syödä kaikkea muuta, paitsi sipsiä, karkkia, suklaata ja poppareita :) Tänäänkin söin jopa kaksi donitsia! Huh huijjaa! Johan sitä joutuu rappiolle heti kun terveyslakko loppuu!

Kommentit