Julia ♥ Marko 1 vuotta

Hähää, kenet pelästytin? Toivottavasti en ainakaan kovinkaan pahasti ketään. Okei, meikäläisellä ja kenelläkään oikealla markolla ei oikeasti ole mitään vuosipäivää, mutta mulla onkin toinen marko, ja siihen, kuika tästä tuli marko on hauska tarina:

Kuka muistaa tämän postauksen: i ♥ macro? Noh, se on noin vuosi sitten julkaistu postaus siitä, kuinka ihana tuo macroputki oikein on. Koska meikäläinen on mieltynyt tässä blogissa hiukan koukeroiseen otsikkofonttityyliin, sopi soppaan erittäin hyvin mukaan vielä otsikon pikaisesti lukenut äiti. Olen kyllä myös itse sitä mieltä, että otsikko on niin epämääräinen, ettei ole yhtään ihme, ettei yksi jos toinenkin luki otsikon macron sijasta markon. Noh, tämän äiteen kömmähdyksen jälkeen (- Julia kuka oikein on MARKO! - Siis häh? - Eiku hups, siinä lukikin macro...) macro sai nimekseen marko. :)

Ja tänään on minun ja macron vuosipäivä! Tasan vuosi sitten kiiruhdin ostamaan tätä sydäntenmurskaaja objektiivia.

Sen kunniaksi on tänään siis tarkoitus julkaista meikäläisen lempparimacrokuvat!


Yksi alltime favoriteista















Ja tämäkin on yksi niistä alltime favoriteista. ♥









Ja kolmas alltime favorite ♥

DSC_0020

103_0027

103_0112

103_0065

DSC_0760

DSC_0755

DSC_0781

DSC_0363

DSC_0431

DSC_0433

DSC_0730


macrokuviahan on tullut otettua, mutta se tuleeko niistä kuvista mitenkään meikäläisen mieleen jääviä...
Tässä oli siis kuitenkin meikäläisen suosikit. 
Löytyykö omia suosikkeja näistä kuvista, ja jos ei, niin millainen on teidän lempparikuva. Voitte linkittää oman suosikkinne tämän postauksen kommenttikenttään, jos se ei sisälly tähän postaukseen. Saattaahan niinkin olla, että joku kiva kuva on jäänyt pois, kun näitä kuvia on tallennettuna niin penteleen moneen paikkaan :D

kaikkien macroaiheisten postausten ainakin teoriassa pitäisi löytyä täältä!


ps. huomasittekos, että muokkasin bannerin nyt viimein hiukan kesäisemmäksi. Tuo kestää sitten siihen asti, että täytän 20, sillä kuvaan on kirjoitettu, että olisin 19 - joten eihän sitä enää sen jälkeen voi pitää. Sain myös viimein vaihdettua tuon Iitan infoboksin kuvan (myös hiukan kesäisemmäksi)

Onn se vaan niin kiva viettää vapaapäivää. Mulla on tuossa takana kuuden päivän työputki ja lisäksi meikää pyydettiin vielä tänään töihin, mutta tämä päivä on ihan täynnä ohjelmaa, joten en ottanut vuoroa vastaan. Ja jos olisin ottanut, niin veikkaan, että olisin pian ollut jonkun burnoutin partaalla, sillä silloin mittariin olisi pläjähtänyt kahdeksan työpäivän putki... :D
Tänään nään ihanaa lindaa ja mennään ainakin katsomaan helsinkipäivä konserttia. Kukas muu on sinne tulossa? Sitten huomenna taas jaksaa hyvin mennä töihin :)


Mut nyt tää painuu lenkille koiran kanssa!

Kommentit