Wanna travel the world? Hell Yes!

Olen pidätellyt tätä ihkutusta ja ylläriä jo piiitkään! Nyt, kun tähän on enää kymmenen päivää - muutaman minuutin päästä enää yhdeksän - voin viimein paljastaa... meikäpoika kääntää kohta nokkansa kohti....

large (2)
Kyllä! Kuulitte oikein! 4.7 alkaa meikäläisen viikon irtiotto arjesta - ja lähtö Irlantiin!

large (1)

CB056333

Odotan matkaa ihan superinnolla. Tiedossahan tämä on ollut jo tammikuusta alkaen, kun varattiin hotelli ja maksettiin lennot. Olen vain pitänyt sitä yllätyksenä tähän asti täällä blogin puolella, luojaties mistä syystä :)

6793379599_9d25a66df1_z_large

Noh, mitäs meillä on sitten ohjelmassa? Tarkoitus olisi kiertää Guinness Storehouse, Old Jameson, Dublin Zoo, muutamat museot, Temple Barin pubeja, Howth ja ties mitä muuta :)
Edelleenkin on allekirjoittaneelle kysymyksen alla, miten aion päivittää blogia matkan aikana, mutta uskon kaiken vahvasti kääntyvän siihen, että blogi on viikon tauolla, jollei nyt kerran tai pari saata tulla jonkinlainen sneekpeek kuva matkasta. Instagramia päivitän kuitenkin varmasti aktiivisemmin (@julperr) mutta nämä systeemit ovat vielä aika reippaasti auki, kuin myös osa matkan suunnittelusta mutta...

Ireland here we come!

15i11z7_large

Selkeytyksenä vielä kaikkeen; ollaan lähössä kolmen hengen porukalla ja hotla sijaistee aikalailla dublinin keskustassa pikku kävelymatkan päässä o'connell streetistä (upper) ja temple barin alueesta ;)

Ollaankos sielä ruudun toisella puolelle käyty dublinissa? Missäs sitä kannattaa ehdottomasti käydä - maisemien, ruuan tai tunnelman puolesta? 
Vinkkejä otetaan vastaan, vaikka ohjelmalista alkaakin olla aika kattava viikon reissulle.

Ainiin, ja en eilen nähnyt sitä kuuta, joten ei tule kuviakaan :(
Ja ainiin: Justin Timberlake esiintyy dublinissa meidän viimeisenä iltana, ajateltiin ainakin mennä lähistölle kuuntelemaan, jahka kuultaisiin edes jotain :D

Kommentit

  1. Dublin zoo on ehdottomasti yksi hienoimmista eläintarhoista ikinä! Niin iso ja upee! =)) Ja Molly Malone -patsas must see!
    Dublinin vahakabinetti oli myös ihan näkemisen arvoinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon vinkeistä! <3 Muiden ihmisten lempparipaikkoja on kyllä niin kiva saada kuulla! Odotan kyllä niin paljon tuota eläintarhaa! ja mollykin käydään varmasti tsiigaamassa.

      Poista

Lähetä kommentti