Empty

Iita kävi lääkärissä tänään. Tuli äsken kotiin. Meikäläinen herätteli jo kauhukuvia, että koiruuden selästä löytyy joku kasvain, ja se joudutaan lopettaa. Noh, onneksi ei. Koiraa ei kuvautettu, mutta lääkäri veikkasi että koiruus olisi venäyttänyt jonkun lihaksen selässään. Löytyi kuulema joku kipukohta keskeltä selkää. Se sai antibiootti kuurin, ja katsotaan kuinka selkä paranee.


♥ Käytiin essin kanssa avantouimassa Kuusijärvellä tuossa viimeviikon lauantaina (wohoo, lauantai-illan huumaa). Meikäläiselle tuli pieni virhearvio sinne avantoon mennessä. Kuusiksen vesi on matalaa, ja kuvittelin että jalat yltävät pohjaan. Vesi tuntui todella kylmältä, eikä avantoon mennessä pidä ajatella - se on vaan mentävä. Ratkaisin tämän "se on sit menoa" pulman näin: hyppäsin. Uskoin oikeasti, koko sydämeni pohjasta, että jalkani yltävät maahan. No, eivätpä yltäneet. Huomasin, että hyppääminen oli vikatikki siinä vaiheessa, kun painun uppeluksiin veden alle. Buli buli. Oli kylmää :D Seuraavalla kerralla meikäläinen menikin sitten ihan rappusten kautta. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.. Niinkuin jossain aikaisemmassa postauksessa kirjoitin. Mutta meillä oli tosi hauskaa! Sen jälkeen tehtiin irkkuporukan kanssa superhyvää ruokaa! Nam!




♥ Eilen vietin ansaittua vapaapäivää, käytiin äitin kanssa sielä teatterissa katsomassa se Lauantai näytelmä (vielä ensi-illassa) Mulla oli takana seitsemän päivän työputki. Tänään pitää mennä vielä takaisin töihin. Ja huomenna.



♥ Olen piirrellyt nyt jonkin verran. En järin paljoa kuitenkaan. Aluksi piirsin tuon lohikäärmeen, mutta mulle iski väritys kriisi. En tiennyt että kuinka värittäisin sen. Pohdin asiaa pitkää, päätymättä mihinkään ratkaisuun (se on vieläkin väritön). Korvasin ongelman kuitenkin toisella, (näin niitä ongelmia hoidetaan..) ja aloin piirtää tuota silmää. Nyt en ole vain kerennyt, töiden ja tuon Iitan kipeysjutun takia tehdä oikein mitään.



Mutta meikäläisen pitää kohta lähteä töihin. Palataan järkevämmän asian kanssa tänne blogin pariin sitten joskus.

Kommentit