forever ponityttö

Eilen oli ratsastus, ja pyysin hevosista mitään tietämättömän kaverini kuvailmaan. Lätkäisin hänelle pikkukameran videomodella varustettuna käteen ja eikun vain videoimaan. Ja hyvää videotahan sieltä tuli, ja meikäläinen ratsuneni näyttettiin jopa ihan järkevältä (ainakin parissa viimeisessä videossa meno oli mukavan näköistä)
Ratsastin lempparihevosellani Flooralla (kenenkään ei pidä kuitenkaan unohtaa lempiponi Brunoa)

En nyt jaksa tuntia sen kummemmin ruveta analysoimaan, yritän edelleen panostaa jalkaongelmaani, mutta tuollaiset selkäytimeen painuneet opitut tavat pitää noita tappijalkoja eivät ihan hevillä lähde - eihän niiden kanssa ole painittu kuin vain kolme(?) vuotta...
(tässä mainittakoon myös, että se tunne joka minulla on jaloissani tunnin aikana, on suoraa verrannollinen siihen kuinka hyvin ratsastan: kun olo on hyvä ja jalat sillätavalla kuin niiden kuuluukin olla, ainakin suurimman osan ajasta, menee tuntikin loistavasti.)

Kuvat ovat vähän missä lie järjestyksessä, viimeiset ensimmäisinä ja jotain rändömiä siinä välissä ;D


"kun sua ei ole siunattu saksalaisen ratsuttajan kaksimetrisillä jaloilla, pitää sun oppia käyttämään noita mitkä sulle on annettu" sanoi opettaja - ja aika hyvin sanoikin (terveisin noin 50 cm pitkien jalkojen omistaja)







<3






Voisi ehkä ne pari viimeistä videota pläjäyttää tänne internerin maailmaan, mutta olen kuitenkin erittäin epävarma tällaisten asioiden, omien kykyjeni, sun muun, suhteen... Pitää vielä harkita. (Omia mielipiteitä saatte te lukijat tulla kertomaan, mielellään!)






Seuraavalla tunnilla onkin sitten estehyppelöitä, toiseksi viimeinen tunti. Äiti lähtee kuvaajaksi ja samalla hevosella mennään. Odotan innolla suraavaa tuntia innolla! Viime hyppykerta Flooralla oli niin kiva, vaikka huono ja epävarma hyppääjä olenkin, ja siitä jäi niiiiiiin hyvä fiilis :)

Tällaiset heppaterveiset tälläkertaa. Tämä viikko on muutenkin merkittävä: lauantaina musta tulee virallisesti kevään 2012 ylioppilas! Jännää! Lakkiaisharjoitukset on perjantaina, juhlat lauantaina, hirveää biletystä ja sitten sunnuntaina illalla raahautuminen ratsastamaan. Mutta lupaan kyllä kirjoittaa vielä vaikka mitä ennen ensi sunnuntaita ;)
Nyt mä painun keittiöön tekemään äitin kanssa erään ruokakokeilun noita ko. juhlia varten.

APUA MUSTA TULEE TODELLAKIN YLIOPPILAS, JA VIELÄ E:N YLIOPPILAS!
Englanti: C Äidinkieli: E Biologia: E (oli yhtä pistettä vajaa e, mutta koska mulla oli se lukihäiriöjuttu niin se nousi e:ksi) Matematiikka, lyhyt: L

Kommentit

  1. Floora <33 Kamala kun tulee ikävä ratsastamaan!!

    VastaaPoista
  2. Floora meni hienosti! :) Ja sun kuvaaja saa sitten taas kuvailla mutkin jos en omaa saa mukaan ;D Jaja pistä kuvia tulemaaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistän niit kuvii nyt tulemaan (niit ei kauheesti kylläkää oo) ja kerron samalla "hienon" tarinan sulle siitä, mikä pisti vituttamaan mua! ja äippä varmaa mielellään ottaa niit videoita sustaki sunnuntain! ;)
      Oho, olipa (pitkä ja) sekava kommentti

      Poista

Lähetä kommentti