Viikonlopun hevostelut

Joo-o, olin viikonloppuna kuvaamassa ratsastuskaverini Kaislan kouluratsastuskisoja, ja kuvasaalis sieltä olikin aivan val-ta-va, otin kaislasta varmaan ainakin 600 kuvaa verkassa, sekä suorituksen aikana. Koska oli niin kirkasta niin en lainkaan nähnyt mitä räpsin, mutta kuuleman mukaan sielä oli ihan järkeviäkin kuvia :D
Se muistikortti kuvineen meni Kaislalle, ja tuli pari kuvaa lempiponistani Brunosta napattua omallekin kameralle. Tässä siis forever ponityttö93 kuvia:


Kaverukset



Ja tässä tulee maailman muikein poni:




Se on vain niiiiiin suloinen!


Ja yhdelle poneista oli jäänyt jostain syystä riimu päähän, kun se oltiin viety ulos, ja kaveri oli sitten kiusaamassa ja vetelemässä raukkaparkaa riimusta kaikkialle :D







Juuh, että tälläisiä heppakuvia sunnuntailta. Omaa tuntia oli kaveri kuvaamassa, mutta se kuvasaalis jäi niin tavattoman pieneksi, ja hevonen sattui näyttämään kävelevältä muulin ja lahnan risteytykseltä, ettei ainakaan näillänäkymin yksikään ole julkaisukelpoinen. höh, sillä hevonen kulki tosi hyviäkin pätkiä!

Joo, mutta ei sen enempää kummallista "hevoskieltä".

Tänään olen pääasiassa istunut meijän takaterdellä ottemassa aurinkoa Lindan kanssa, tein aluksi aivan ihanan raikkaat smoothiet, syötiin vähän kanasalaattia, tehtiin jääteetä (ei oikein onnistuttu) ja juteltiin sekä kuunneltiin musaa, jäi taas meikäläisen biologian lukemiset vähän vähemmälle. Saatoin Lindaa sitten kotiinpäin ja käväistiin lähikaupasta ostamassa jäätelöt ja käppäiltiin pieni lampi ympäri niitä syöden, ja sitten molemmat painui kotiin omiin suuntiinsa :)
Ja JES! Huomenna meikäpojalla on kampaaja aika, pääsen tästä aivan kamalasta fledasta eroon! Jeij!

Eipä tässä taida muuta olla tältä erää. Tuota säätä on vain aivan pakko hehkutta, operaatio: yo-mekkoon sopiva rusketus onkin kovaa vauhtia käynnissä, saa nähdä miten tämä etenee ;)

Mutta tältäerää adios, viettäkää hulvaton loppuilta!

Kommentit