seven little wishes..

Ajattelin nyt tehdä pienen listan sellaisista pienistä asioista, jotka nyt tekisivät (ja tekevät) minut erittäin onnellisiksi. Painotus sanalla pienet.

1. Kissa. 
Ties kuinka monennen kerran mun on kerrottava teille, että haluan kissan. Söpön, suloisen, pienen, pörröisen pennun. Ehkä mä sitten hommaan Veeti-kisun kun muutan omaan kotiini, eli katsotaan sitten vuoden päästä ;) Mun kriteerit sille kissanpennulle ovat a) poika b) ruskea raidallinen c) mahdollisesti hiukan valkoista tassuissa, masussa ja naamassa d) tottunut kaikenlaiseen käsittelyyn e) seurallinen, peloton, kiltti f) sen täytyy ehdottomasti osata kehrätä söpösti!

Oliver ja Siiri 

2. Että lauantaina olisi edes jollain tapaa kaunis sää, ei ainakaan sataisi!
Toivon hartaasti, että mun valmistujaispäivänä sää olisi siedettävä. En muista, milloin viimeksi olisi päättäjäispäivänä satanut, mutta tietysti se osuu juuri mun (ja ties kuinka monen muunkin) valmistujaisiin! Jos se nyt ei sataisi, pliis, tulisin tosi onnelliseksi! Muutenkin toivon, että kyseisestä illasta tulisi mieleenpainuva, ihana ja upea! Haluan myös näyttää upealta, kauniilta, hoikalta ja ties miltä muulta puvussani!


3. Että Game of Thronesin toinen tuotantokausi alkaisi mahdollisimman pian!
Heh, en varmaankaan tästäkään asiasta ole tarpeeksi usein maininnut. Jäin siis koukkuun game of Thronesiin

 Ja nämä kuvat liittyvätkin oleellisesti game of thronesiin ;D

4. Päästä käyttämään uusia, aivan ihania shortseja!
Ostin eilen Zarasta aivan syötävän suloiset shortsit, jonka laisia olen jo pitkää katsellut - nyt viimein tein ratkaisevan liikeen ja ostin ne. Nyt odotellaan vain asiaan kuuluvia sääolosuhteita. Näen jo itseni kävelemässä Sydneyssä kyseiset housut jalassa..


 New Yorkissa peilipose / Järvimaisema mökillä

5. Saada aikaiseksi ottaa pari duunivuoroa ja kerätä vähän rahaa!
Mitäs siihen lisäämään, en ole tässä parin viikon ainakana tehnyt lainkaan duunia. Pitää syksyksi etsiä jokin muu duunipaikka, mistä saisi vakituista työtä, kun en mihinkään todennäköisesti pääse edes opiskelemaan.. Kaiken lisäksi mua kiinnostaisi ihan sikana mennä armeijaan, mutta en usko että meikäläisen kunto riittäisi siihen.. kaiken lisäksi en tiedä armeija-asioista yhtään mitään ja kutsunnotkin ovat menneet jo(?) :D


6. Päästä huomenna katsomaan Johnny Deppiä ja Dark Shadows:ia. 
Käydään siis kavereiden kanssa katsomassa kyseinen leffa huomenna ;) JEIJ! Johnny Depp on paras! Lisäksi mua nyt odottaa tuolla olohuoneen puolella tänään vuokrattu War Horse, minkä pariin pääsen sitten illalla.


7. Sellainen ihminen.
Sellainen tietty ihminen. Minusta olisi aivan ihanaa tavata sellainen ihminen, jonka kanssa haluaisin olla enemmänkin kuin vain kaveri - hui millaista hempeilyä, eihän tällaiseen ole tässä blogissa totuttu! Hui, pois se minusta (tästä blogista ei ole koskaan tulossa minkäänlainen lässynlää ihmissuhde blogi, I promise! Kaiken lisäksi tällaiset avautumiset eivät jostain syystä lainkaan sovi omaan tyyliini. Nytkin mietin pitkää, että pitäisikö minun julkaista tällaisia "paljastuksia")




Tähän vielä loppuhempeilyksi pari viimekesäistä ja söpöä kissa kuvaa (ihan vain "helpottamaan" kissanpentu kuumettani):








Ja vielä lisäksi pari kuvaa veljeni ja serkkuni rippijuhlista, pitäähän sitä pikkuhiljaa ruveta virittäytymään juhla tunnielmiin ;)

Kommentit