'Cause sometimes that mountain you've been climbing is just a grain of sand

Huomaatteko kuinka meikäläinen yrittää? Kävin Iitan kanssa suhteellisen pitkällä lennkillä ja sen jälkeen nappasin vielä kameran kauniiseen käteeni ja pötkin pihalle ottamaan kuvia siitä mihin viimekertaisessa postauksessa jäätiin. Tuolla meidän pihalla ei ole mitään muuta kivaa kuvattavaa, etenkään kun sää on tuollaisen tylsän harmaa. Kohta rupean toivomaan sitä, että olisi se kevät. Kukat puhkeaisivat kukkaan ja ulkona olisi kaikkea pientä ja kivaa ja mielenkiintoista ja kaunista kuvattavaa! Mutta sitä ennen voisivat tulla ne kauniit aurinkoiset talviaamut!

otsikon lainaus on italobrothesin biisistä so small
'Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand (Is just a grain of sand)
What you've been out there searching for forever
Is in your hands (Is in your hands)
When you figure out love is all that matters, after all
It sure makes everything else
Seem so small

DSC_0093
Tämä kuva otettiin oikeasti viimekertaisella kuvaussessiolla, mutta jostain syystä se ei tietään viimekertaiseen postaukseen löytänyt..


DSC_0123

DSC_0125

DSC_0127

DSC_0128

DSC_0132

DSC_0134

DSC_0137

DSC_0138

DSC_0140

DSC_0146
Yksinäinen lumihiutale.
Jostain syystä en ole tätä ennen löytänyt yksinäistä lumihiutaletta, josta saisin otettua kuvaa. Ja faktahan on oiekasti se, etten ole kunnolla edes etsinyt tai yrittänyt. Tämä yksilö pompsahti ihan vahingossa edille. Harmi vain, että se on malliltaan noin yksinkertainen. Jos otan lopputalven projektiksi löytää mahdollisimman kauniin  ja yksityiskohtaisen lumihiutaleen kuvattavaksi? Ja meikäläisen unelmahan olisi se, että iipun kuonolle laskeutuisi sellainen todella iso ja kaunis lumihiutale, iita katsoisi sitä silmät killissä, olisi ihana sää, kaunis tausta ja meikäläinen saisi tämän kaiken ikuistettua kuvaan.
Ai mitä, melkein mahdotontako... :D

DSC_0149

DSC_0157

DSC_0164

Hyvin kerkesin tämän postauksen tehdä. Mulla on vielä tunti aikaa, ennenkuin pitää lähteä töihin. Tänään on varmaankin aivan kamala yhdeksän tunnin päivä... Onneksi sain vaihdettua duunikaverin kanssa huomisen ysituntisen lyhyempään, vain seitsemän ja puoli tuntiseen, lopetusvuoroon.

Kommentit