tänään.. eikun eilen!

Moikka kaikille. Tämä on varmaankin mitä mainioin aika ruveta kirjoittamaan blogia? Kello 2 yöllä. Noh, minunhan piti tämä postaus kirjoittaa jo aiemmin eilen, ennenkuin lähdin töihin. Noh, kuvat kuitenkin latasivat niin pitkää, että kerkesin aloittaa erään paperinleikkaustyön väsäämisen. Koska tämän em. kuvan tekeminen oli niin vaikeaa ja pikkutarkaa, meni siihen varmaankin kolme tuntia (!), joten en kerennyt tätä postausta tehdä. Sitten mun pitikin lähteä jo töihin. Ja töistä taas pääsin vasta 00.30... Ja sitten pääsin kotiin ja nyt olen viimein tässä - kirjottamassa tätä postausta. (ps. nyt on kuuden duunipäivän putki takana, ja muutaman päivän vapaa edessä - jo kelpaa hymyillä!)

Mutta nyt takaisin tähän postaukseen; Aamu oli mitä ihanin: aurinko paistoi, pakkasta oli aika kirpsakasti, mutta se ei haitannut. Tänään ulkoilemaan pääsivät molemmat kamerat. Tämän postauksen kuvat on otettu nikon 1:llä, mutta pitää varmaan myöhemmin tänään kirjoittaa se toinen postaus, johon sitten tulee "muutama" macrokuva ;)

Olin niiiin iloinen tuohon "ykköseen". Se on niin superidioottivarma. Vaikka meikäläinen ei kauheasti sen ottamille pilvisen sään kuville lämmennytkään kyykin silti tänään ihan innoissani lenkillä ottamassa kuvia. Heti kun tuli hiukan valoa ja aurinkoa kuvat tuntuvat heräävän eritavalla henkiin.Aurinkohan ei mitenkään kovinkaan korkealle noussut ja metsässä ollessamme, se katosi välillä puiden taakse.

On tuo kamera vain niin ihanan idioottivarma <3 Mee likes! Mitein siis pitkää ulkovaatteet päällä huoneessani seisoen, kumman kameran otan lenkille mukaani. Tuijotin vain molempia lattialla lojuvia kameralaukkuja ja kävin henkistä taistelua mielessäni. Oli kuitenkin loppujenlopuksin ihan superhyvä idea ottaa tuo nikon 1:nen tällaiseen kylmän ilman ja aurinkoisen sään testiin. Ja ainkain meikäläinen tykkäsi lopputuloksesta, joka oli sellainen kuin olin suunnitellutkin

DSC_1160

DSC_1163


DSC_1165

DSC_1166

DSC_1169

DSC_1170

DSC_1172


DSC_1175


DSC_1176


DSC_1177

DSC_1180

Iitakin pääsi kameran eteen. VAROITUS: SISÄLTÄÄ PALJON KUVIA!

DSC_1200
Tämä on vain niin söpö lipaisukuva, niin oli pakko lisätä, vaikka se muuten aikalailla epäonnistunut onkin..
Tarkoituksenani oli jättää aurinko kaikissa kuvissa taakse ja saada koiruuden turkki "hohtamaan". En oikeastaan tiennyt haluanko koiran olevan sitäkautta väritykseltään suhteellisen tumma, vai haluanko, että koiran piirteet erottuvat. Noh, onneksi kamera todellakin on idioottivarma ja sillä oli niin superhelppoa näpsiä kivoja kuvia oikeastaan tekemättä mitään muuta kuin laukaisinta painamalla..

DSC_1204

DSC_1209

DSC_1213

DSC_1215

DSC_1216

DSC_1219
lurbs

DSC_1227
hölmö piski <3

DSC_1229
söpö piski <3

DSC_1230
hölmö piski taas

DSC_1232
lurbs

DSC_1236

DSC_1240
Tässä oli taas jotain hölmöä, niin oli pakko listä se, vaikka muutoin kuva onkin aikalailla ala-arvoinen :D

DSC_1245

DSC_1247
en ymmärrä miksi, mutta pidän tästä kuvasta. Siinä on jotenkin hauska tunnelma.
Olin ottanut iitalle pallon mukaan, jotta saisin siihen jotakin liikettä. Tarkoitus oli siis myös testata, millaista liikekuvaa kameralla saa otettua aurinkoisella säällä. Ja sarjakuvaus siinä on ainkain mukavan nopea.. Tarkennus ei vain pysy ihan perässä.. ;)

DSC_1249
flying dog!

DSC_1252
söpö piski <3

DSC_1256
piskin kootut poseeraukset

DSC_1258

DSC_1263

DSC_1265

DSC_1278
hölmö piski pallon kanssa <3

DSC_1282

DSC_1283

DSC_1292

Rakastan noiden "hölmö piski" kuvien ottamista. Niinkuin muistaakseni jossain blogitekstissänikin sanoin joskus, että tykkään siitä kun kuvissa on sitä jotain. Oli se sitten värit, tilanne, tunnelma tai ilme. Tavallisesta ja normaalistakin kuvasta saa paljon hauskemman ja mielenkiintoisemman kuvan heti kun siinä on jotain erikoista. Siksi rakastan noiden hölmöjen kuven julkaisua. Kaiken lisäksi tämä ei ole niin vakava otettava bliogikaan..

Kommentit