oho ja hups

oho ja hups todellakin.
kohta pitää lähteä töihin ja mun "aamujutut" venyi taas päivän paremmalle puolelle...
mut kyllä: tuolla nikon 1:llä kuvaamisen jälkeen oli erittäin mukavaa palata tuon oman omano man pikkupupsun, eli järkkärin pariin. Sitä mä vaan jotenkin osaan käyttää paremmin. Ja kuvat on laadultaan niin paljon parempia kuin noissa kummassakaan pokkarissa. Vaikka on se 1 kanssa kiva - ja niin yyberhelppo!

Mutta otsikko juontaa juurensa siitä, kuinka meikäläisen bloginpäivitysaktiivisuus on todellakin romahtanut. Siinä missä joulukuussa postauksia oli ennätykselliset 30 (osasyynä kylläkin se joulukalenteri, jonka tiimoilta tuli 24 postausta), mutta tätä tammikuuta on kulunut jo viikko, ja tämä on vasta kolmas postaus. Outoa.
Pistetään kaikki duunin tekemisen piikkiin.

Tänään siis kaivoin kameran ja macron pitksästä aikaa esille. Odottelen kylläkin edelleen niitä ihania valoisia ja aurinkoisia aamuja. Pääsisi taas käymään kunnolla lenkillä koiran kanssa ja napsittua kivempia kuvia.

DSC_0020

DSC_0031

DSC_0032

DSC_0057

DSC_0064

DSC_0068

DSC_0073

DSC_0078
wannabee taidekuva

DSC_0086

DSC_0092

DSC_0092

Ainiin, ja eilen repsahdin: kävin ennen duunia ostamassa ihanan DKNY:n hajuveden ;) Mulla oli liikaa aikaa ennen duunin alkua, joten kyllä sitä nyt helpomminkin repsahtaa. Noh, tuo setti oli kolmenkymmnen prosentin alennuksessa... Hyvä tekosyy?

DSC_0013

DSC_0012

Kommentit

  1. Tykkään niiiiiin kovasti kaikista sun kuvista!! (: ps. työt todellakin pilaa bloggailun!! Oon niin kuollu töistä, etten jaksa edes konetta avata nykyään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii Miisa, toi kommentti piristi ihan sikana! Ja niin pilaa... Oont tässä nyt painanu töitä siinä 7,5-10 h päivässä, viitenä päivänä viikossa, nii aika mystisesti siitä kaikki muu 'elämä' karsiutuu pois! Mut onneks mullaki tulee helpompi seuraava duunilista, vaikka aika pitkiä päiviä sielläkin on, mutta onneks siel välis on muutama vapaa ;) <3

      Poista

Lähetä kommentti