Haaste

Sain Miisalta haasteen.
Meikä vaan tykkää niin tehdä näitä! En itsekään ymmärrä miksi. Höystetään tämä kuva vielä tuolla nikon 1 yhtenä ihanana ja aurinkoisena aamuna itsestäni ottamillani kuvilla. Ja on siellä pari kuvaa Iitastakin.

DSC_1369
picmonkeyssä muokattu kuva.

Säännöt ovat jotakuinkin nämä
- kiitä haastajaasi ja linkitä hänet haastepostaukseeesi (done)
- vastaa haastajan kymmeneen kysymykseen 
(- keksi kymmenen uutta kysymystä, haasta kymmenen uutta bloggaajaa ja kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

DSC_1370

1. Mikä on lempiherkkusi ja miksi?
Lähestulkoon jokanaisen tavoin olen heikkona suklaaseen. Tarvitseeko siihen selittää syytäkään?

DSC_1374
Tätäkin kuvaa muokkasin picmonkeyssä. Muut tämän postauksen kuvista ovat kuitenkin muokkaamattomia.
2. Kerro huonoin tapasi.
Olen kunnon marttamummo juoruilija (Osaan kuitenkin säilyttää salaisuudet) ja ehkä vähän laiskain. En kulje siitä, mistä aita on matalin, vaan siitä, mistä se on kokonaan kaatunut.

DSC_1435

3. Jos saisit huomenna 1000 euroa puhtaana käteen, niin mitä tekisit? (Menisikö se säästöön vai olisiko sinulla jotain hankittavaa?)
Tällaisen kysymyksen ovat minusta hirveitä! No, laittaisin varmaankin rahat tilille ja lähtisin varmaankin hiukan shoppailemaan. Varmaankin kenkiä. Ja todennäköisesti laittaisin aika paljon rahaa säästöön.

DSC_1436

4. Mistä nautit eniten koko maailmassa?
Se kun saa hyvällä omatunnolla olla tekemättä mitään. Se kun pääsee omaan sänkyyn nukkumaan. Se kun saa ruokaa. Se kun saa nauraa kavereiden kanssa niin paljon, että mahaan sattuu. Se kun viihtyy toisen ihmisen seurassa. Se kun on superhyvä päivä ja elämä hymyilee. Se kun pääsee suihkuun, kun on likainen olo. Se kun ulkona on kaunis sää ja saa lähteä pitkälle kävelylle koiran kanssa --

DSC_1437

5. Mitä kaikkea olet harrastanut elämäsi aikana ja mistä harrastuksesta pidit eniten? (Jos et ole harrastanut, niin mitä haluaisit harrastaa?)
En ole harrastanut paljoa mitään. Ainostaan ratsastusta ja koirailua. Ja pidän molemmista erittäin paljon. Haluaisin ehkä aloittaa jonkin uuden harrastuksen, en vain tiedä minkä.

DSC_1465

6. Haluatko saada joskus lapsia ja kuinka monta? Jos et, miksi?
Ööö.. En tiedä. Eiköhän mulla joskus joku muksu tule olemaan. Ei kyllä todellakaan vähään aikaan!

DSC_1467

7. Mikä on lempielokuvasi?
Forrest Gump, Legenda Suojelioista, Diney leffat ja ja ja..

DSC_1399

8. Kerro jonkin biisin avulla, miltä sinusta tuntuu juuri nyt.
Katri Helenan esittämä Elossa Taas (Vain Elämää -ohjelmasta) Ei tämä biisi oikeastaan kerro meikälisen fiiliksistä juuri nyt. Tämä biisi on vaan ihan super! :)


DSC_1443

9. Onko mielestäsi parempi saada rahalla ostettu lahja, kuten koru tai muu vastaava, vai haluaisitko mielummin saada itsetehdyn lahjan kuten lahjakortin, jossa luvataan sinulle vapaa viikko siivouksesta tai hieronta jne.?
Minulle on sinäänsä aivan sama. Aina on kuitenkin kiva saada jokin osoitus muistamisesta. Oli se sitten itsetehty kortti, halaus tai vaikka pieni lahja. Itse tykkään tehdä kaikki kortit itse, ja antaa tarpeellisia lahjoja, tai sitten vain semmoisia "inside lahjoja" joilla on todella merkitystä vain minulle ja lahjan saajalle.
Ajatus on kuitenkin tärkein. Oli se sitten halpa tai kallis, itsetehty tai ostettu.


DSC_1455

10. Mikä oli lapsuutesi toiveammatti?
Meikäläisestä oli joskus aikoja sitten tulossa ötökkätutkija. Sitten oltiin kaverini kanssa perustamassa maatilaa... Ja ties mitä kaikkea muuta.

DSC_1460


Sellainen haaste tänään. Olen kuitenkin niin laiska, etten jaksa haastaa ketään, tai edes keksiä uusia kysymyksiä. Kaikki halukkaat siis vain kiittämään Miisaa haasteesta. Haastan siis teidät kaikki vastaamaan näihin samoihin kysymyksiin!

Pitää varmaankin Iitan kanssa lähteä käymään pikapikaa ulkona. Hyrr siellä on kylmä! -20 astetta!

DSC_1507
Iitan mielestä yhdenkään pikkukoiran ei pitäisi joutua lähtemään ulos noin kovilla pakkasilla!

Kommentit