Busy doing nothing (special)?

DSC_0056 DSC_0061 Wanhojentanssit olivat ja meikäläinen oli yksiä niistä kuvaamassa. Koska armas tanssija oli ilmoittanut minulle ja siskolleen väärän ajan, saavuimme tyylikkäästi 45 minuuttia myöhässä. Nähtiin onneksi muutama perinteinen tanssi ja se "must see" oma tanssi. Ja otettiin niitä photoja (jälleen sellainen määrä, ettei mitää rajaa) Ps. Jahka ehdin ne "muutamat" kuvat käydä läpi, niin varmaankin jaan täälläkin muutaman.

Ystävänpäivä tuli ja meni ilman sen kummempia ihmettelyjä. Meikäläinen ei ole koskaan ollut millääntavalla ystävänpäivä fani. En edes lähettänyt yhdellekään kaverille viestiä aiheesta. Hyvänä ystävänä onneksi vastasin minulle lähetettyihin viesteihin. Ystävänpäivän kunniaksi kuitenkin lähdin aamusta shoppailemaan kaikkea kivaa perheen kanssa ja iltapäivästä juoksemaan Manic Run ystävän kanssa. Manic Run oli hauska! Meikäläinen oli ihan hikinen 40 minuutin juoksun jälkeen. Esteiden kiipeäminen pitkin rataa oli myös yllättävän rankkaa! Juostiin viisi kokonaista kierrosta ja saatiin vihreä ranneke sekä mitali. Loppuillasta treffattiin sitten paria muutakin ystävää ja vietettiin tystyjen kesken "romantic dinner" joka sisälti hyvää ruokaa ja astetta enemmän paskaakin paskempaa läppää ja ruokapöytään kuulumattomia keskusteluja. Naurettiin ihan hervottomasti. Veikkaankin, ettei sitä ystävänpäivää oikeasti voisi paremmin viettääkään, kuin niiden ystävien kanssa.
Ilmoittauduttiin myös kaveriporkalla huhtikuun lopulla järjestettävään Väriestejuoksuun!

Olen myös lopullisesti kyllästynyt puhelimeeni, joka on ihan mäsänä. Sen akku ei pidä (uudesta akusta huolimatta) ja puhlun näyttö alkaa väreillä ja se sammuu akun varauksen ollessa 30%. Muutoinkin akku kuluu loppuun (jopa puhelimen ollessa käyttämätön) muutamassa tunnissa. Jouduinkin lataamaan puhelimen useasti päivässä. Tänään kävin siis ostamassa uuden puhelimen. Nyt minulla onkin sitten ollut teknisiä ongelmia - en ole saanut kuvia siirrettyä uuteen puhelimeen ja jostain syystä en myöskään saa aktivoitua WhatsAppiani. Huoh.. Tekniikan ihmelapsi... (ja saanko sanoa, että vituttaa ja pahasti)

Tänään juhlittiin myös kahden koulukaverini synttäreitä ja vietettiin brunssi. Vaikka meikäläisen keittiö-minää ja kokkausotetta (ja keittiökaaosta) arvosteltiin (varmaankin ihan oikeutetustikin), sain silti paistettua meille ihan makoisat letut, joista yksikään ei edes palanut! Meillä oli vaikka mitä hyvää syötävänä: lettuja, hedelmäsalaattia, täytettyjä croisantteja (ja vähän keksejä). Oli myös ihana nähdä typyjä ihan off duty koulusta ja vaan juoruta ja mässäillä menemään!

Loppuviikoksi onkin kalenteri ohjelmaa täynnä, jälleen kerran; on töitä, pari kouluproggista (joita pitäisi ehkä lomasta huolimatta hiukan katsella..ehkä), rästiratsastustunti (ja sunnuntaina oma tunti), kyläily sukulaisille maalle ja kaverin synttärikekkerit (joissa ehkä käyn kääntymässä, sillä seuraavana aamuna olisi taas töitä) ja siis lisää töitä.

Ja jahka koulu taas jatkuu ensiviikolla, pitäisi olla tehtynä muutamat tehtävät, luettuna lihas-pistariin, käydä harjoittelemassa kotikäyntiä ja ehkä sielä ihan tunneillakin pitäisi piipahtaa. Lisäksi olisi ihan mahtavaa ehtiä jossain välissä treffaamaan paria kaveria, lueskella yhtä kirjaa ja käydä katsomassa pari leffaa.

DSC_1176 DSC_0668
Mutta hyvähän se on, ettei sitä jää maatuman ja eikös se niin menekin, ettei vierivä kivi sammaloidu?

Tällähetkellä suurin huolenaihe tällä puhelinaddiktilla tuntuu olevan se, etten saa tuota WhatsAppia toimimaan.


Ehkäpä myös saan seuraavaan postaukseen kirjoitettua jotain järkevää?
ps. kevät tule jo! Haluan päästä ottamaan macrokuvia eloon heräävästä luonnosta!

Kommentit