Olet villi, hullu ja todellinen kapinallinen?

Tein yhtenä iltana miljoonittain erilaisia testejä jollain hauskalla sivustolla. Testien tekeminenhän on ainakin toisiksi paras tekeminen siinä vaiheessa, kun pitäisi oikeasti aktiivisesti osallistua koulun moodle keskusteluun tai mennä nukkumaan, jotta jaksaa seuraavana aamuna herätä aikaisin ja pirteänä töihin (tai molempia, minuntapauksessani). In your dreams.
Selvitin muummuassa sen, että minun olisi pitänyt mennä naimisiin jo 19 vuotiaana, sori se juna meni jo.

En muista mistä testistä tämä luonneanalyysi tuli (todennäköisesti jostain "millainen ihminen olet valitsemiesi kuvien perusteella") mutta se oli senverran oikeaan osuva, että ajattelin jakaa sen teille(kin).

Olet ystävällinen, hurmaava ja kiltti. Tulet toimeen lähes kaikkien kanssa. Yrität kovasti olla ärsyttämättä ketään. Tiedät, kuinka ihmiset saadaan viihtymään yhdessä. Joskus olet hiukan pinnallinen ja vastuuton, mutta kun on kyse tärkeistä asioista, tiedät kuinka toimia. Olet villi, hullu ja todellinen kapinallinen. Sinulla on aina jotakin tekemistä. Olet täynnä energiaa, ja useimpien ihmisten on vaikea olla kanssasi vuorovaikutuksessa, koska olet niin vaativa. Kanssasi on joskus hyvin vaikea olla tekemisissä, ja joudut nopeasti vaikeuksiin. On kuitenkin sanottava: silloin kun niihin joudut, se on yleensä todella hauskaa! Olet hyperaktiivinen etkä koskaan hidasta, et edes silloin, kun se kannattaisi. Voit tehdä töitä hullun lailla päivisin, ja silti sinulla on energiaa juosta baarikierroksella iltaisin. Energiasi on tarttuvaa, ja sinä kiehdot ihmisiä. Olet herkkä, eikä vaadi paljon, että joudut myllerrykseen... mikä voi olla sekä hyvä että huono asia. Olet innokas, mutta innokkuutesi voi kadota nopeasti. Et pysty keskittymään asioihin kovin pitkään, ja haluat aina tehdä paljon asioita lyhyessä ajassa, mikä tarkoittaa, että sinun on vaikea lopettaa, kun olet aloittanut. Olet intuitiivinen ja viisas. Ymmärrät maailmaa paremmin kuin moni muu. Mielikuvituksesi ei tunne rajoja ja hukut usein siihen. Vainoharhaisuus ja mustasukkaisuus voivat saada sinut hetkessä valtaansa, ja joskus menet liian pitkälle.


Joko nämä analyysit ovat niin yleismaallisia ja kaikilla ihmisillä paikkansapitäviä, että ne osuvat aina oikein, tai sitten valitsemieni kuvien perusteella oikeasti löytyy minuun passaava infopläjäys. Ei sillä, toinen testi minkä tein meni ihan mönkään, joten eivät nuokaan aina onnistu.

Tässä kuitenkin (nopea ja pikainen) analyysini ylläkirjoitetusta testituloksesta. Ystävällinen (check) hurmaava (varmasti) kiltti (ehdottomasti ;)) tulet toimeen lähes kaikkien kanssa (lähes on hyvä huomautus) yrität olla ärsyttämättä ketään (aika usein onnistumatta) pinnallinen (todennäköisesti) vastuuton (sitäkin) villi, hullu (yep! kuulostaa tutulta) kapinallinen (tähän osaa joku muu varmaan vastata, itse sanoisin, etten ole järin kapinaluonne) olen vaativa. Hauskaa on. Hyperaktiivisuus (jees) baarikierrokset (nounou, ainakaan järin usein) herkkyys (ehdottomasti) huono keskittymiskyky ja kiinnostuksen lopahtaminen (ehdottomasti) intuitiivinen (kait..) viisas (kait?) ymmärrän maailmaa paremmin kuin muut (tai ainakin suhtaudun maailmaan todella lungisti) mielikuvitus (yksi lemppariasioista itsessäni) vainoharhaisuus ja mustasukkaisuus (mitä, pois sellaiset minusta... ;D)


Eniten noissa testeissä ärsyttää meikää se, että niiden kysymyksissä ei ole oikeaa vaihtoehtoa. Sitten mun on pakko valita joku mahdollisimman lähellä oleva, vaikken oikeasti haluaisi vastata niin :D Suuria ongelmia pienellä tyypillä.


Iita on nyt viimeisen viikon ollut kipeänä. Se reväytti (kotilääkärianalyysi) jälleen kerran selkänsä. Viimekerrasta jääneitä kipulääkkeitä on nyt syötetty piskille ja se rupeaa pikkuhiljaa olemaan parempi. Lenkillä koiruus ei oikein viitsisi kulkea, mutta kotona haluaisi leikkiä. Emme vielä haluaisi, että se kauheasti hyppii, mutta itsepäinen piski harrastaa sohvalta/sohvalle hyppelyä silloin kun haluaa.

Kommentit

  1. Hei ootko kokeillu tehä 16 personalities testiä (en muista tarkkaa nimeä mut tolla luulis löytyvän) Jos et oo tehny ni tee ihmeessä, siinä tutkijat on tullu siihen tulokseen että ihmiset voi jaotella periaateessa 16 eri ryhmään, ja kun luin oman olin ihan shokissa et miten voi mennä noin oikein ! : D se on aika pitkä mut sanoisin et sen arvonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wauu! En oo tehny! Pitääkin mennä tekemään asap ;)

      Poista

Lähetä kommentti