Facts

Fakta # 1 Puolimaraton on pituudeltaan 21,0975 km pitkä

Fakta # 2 Wikipedian mukaan puolimaratonin ennätysaika on 58.23 (miehet) ja naisilla 1.05.09. Kyseiset heebot on pinkoneet aikas kovaa. En edes tajua, kuinka joku pystyy juosta noin julmetonta vauhtia noin julmettoman pitkän matkan. Itse juoksen samassa ajassa hyvänä päivänä kymmenen kilometriä.

Fakta # 3 Puolimaratonin juoksemiseen vaaditaan noin 16 000 askelta ja polviin kohdistuu puolimaratonilla 3 000 tonnin rasitus.
(en myöskään ole ihan varma mitä tarkoittaa 3 000 tonnia :D)

Fakta # 4 Energiaa kuluu puolimaratonilla noin 1 300 - 1 500 kcal ja palautiminen juoksusta kestää noin 2 - 3 päivää.

Fakta # 5 Keho menettää puolimaratonin aikana noin kaksi lirtaa nestettä.

Fakta # 6 Meikäläinen juoksee puolimaratonin toukokuussa Helsinki City Runissa! Ja meikäläisen juoksuun valmistautuimista on ehkä mahdollista seurata myös täällä blogin puolella. Ja maratonpäivän fiilikset päivitetään varmasti snapchätin puolelle ;)

Fakta # 7 Lupasin itselleni, että jos pääsen juoksemaan mukaan, saan ostaa uudet juoksukengät. Joten eikun vain ostoksille, olenkin jo oikeastaan päättänyt ja käynyt kokeilemassa ne kengät, jotka haluan. Nyt vain odotetaan tulospalkkion pamahtamista tilille ;)

DSC_7941 DSC_7993 DSC_8050 DSC_8150 DSC_8253 DSC_8611

(perjantainen postaus SmartFitin tuloksista sai jengiltä ihanan paljon positiivista ja kannustavaa huomiota, josta olin erittäin otettu. En ole myöskään tottunut siihen, että postaukseni saavat sen verran paljon (ainakin omalla mittapuulla) huomiota jakaessani ne esim. facebookissa. Pitäisi siis useammin kirjoittaa ihan asiaa, eikö? Kiitos vielä kerran kaikille teille ihanille ja kannustaville tyypeille, olette ihania <3

Tällähetkellä selailen itseasiassa uusia valmennuksia ja harkitsen jo uuden valmennuksen aloittamista... FitFarmilla olisi nimittäin "RUN" valmennus, josta saattaisi olla hyötyä tuolle puolimaratonille valmistautumisessa...

Ajattelin myös päättää F-sarjan tähän postaukseen, sillä se oli virallisesti viimekuukauden juttu. Saa nyt nähdä, ei sitä koskaan tiedä jos vaikka into kirjoittamiseen löytyisi jollain muulla tavalla...)

Kommentit