Hello Everybody!

Heipsan taas! Meikäläinen ja blogi on ollut hiljainen jonkin aikaa. Tai noh, meikäläinen ei ole ollut hiljaa, sen voin taata, mutta blogin suhteen olen ollut hiljaa. Osasyynä tähän hiljaisuuteen on "omien kiireiden" lisäksi minun ja äitini viime viikonloppuna tekemä Amsterdamin reissu. Lähdettiin siis viime torstai aamuna kohti ihanaa Amsterdamia ja tultiin sunnuntaina takaisin.

Nyt pitäisi vielä käydä kuvat läpi. Saa nähdä mikä päivä senkin homman saa tehtyä valmiiksi. Tänään olisi tarkoitus aloittaa. Olen tässä ehkä hiukan miettinyt erilaista tyyliä toteuttaa Damipostaukset. Aiemmin olen kaikki reissupostaukset päivittänyt kuvien kronologisessa järjestyksessä "näin meidän päivät meni"-tyylillä. Mutta nyt ajattelin, että voisi olla korkea aika kokeilla jotain uutta ja erikoista. Saa nähdä mitä keksin. Ajattelin kuitenkin sellaisen pienen ja kovin tiiviin "näin meidän reissu meni" ja "mitäs me sitten lopulta tehtiin" tyylisen infopläjäyspostauksen kirjoittaa, mutta sitä ennen voisin päivittää "Canals" ja "Tulips" ja "Amsterdam Selfies" tyyliset pikkupostaukset, joilla olisi jokaisella erikseen oma aihe! Miltäs kuulostaisi?


Ei varmaan tarvitse erikseen enää painottaa sitä, että ihastuin Amsterdamiin ikihyviksi. Se fiilis ja sen koko boheemi ja rento tunnelma. Ihmiset olivat kauniita, komeita ja tyylikkäitä. Talot ja kanavat ovat sympaattisia ja kutsuvia. Ja sitä pyörien määrää. Jengi todellakin pyöräilee. Meinasin jäädä varmaankin kymmenen kertaa pyörän alle.

Kaupunki on meikäläisen makuun tarpeeksi pieni, mutta monipuolinen. Sieltä löytyy puuhaa ja tekemistä jos jonkinmoiselle lomalle - biletystä, shoppailua, kaupungin keirtelyä, lähiympäristön kiertelyä. Ja niitä tulppaaneita löytyi läheiseltä Keukenhofista vaikka muille jakaa - mutta siitä lisää myöhemmin. Kaupunki oli myös tarpeeksi "matala", eli keskustassa oli vain vähän isoja ja massiivisia rakennuksia (ei siis pilvenpiirtäjäfaneille). Vaikka kaikki talot olivat kerrostaloja, olivat ne silti inhimillisen kokoisia.

Merituulen takia kaupungissa oli (ainakin/myöskin?) tähän aikaan hiukan viileää ja näinkin sisukas suomalainen (not) kuin meikäläinen jopa hiukan paleli sillointällöin, vaikka olin suomen mittakaavassa pukeutunut lämpimästi. Oli ihana tulla takasin kotiin, kun täällä nyt ei tuule läheskään niin paljon kuin reissussa.


Meillä meni äitin kanssa, meidän molempien tempperamenttisuudesta huolimatta, reissu aikas nappiin ilman minkäänlaista kinastelua. Syötiin paljon (mistä masu ei aina kiittänyt), shoppailtiin ja nautittiin. Pällisteltiin maailman menoa ja en muista milloin olisin viimeksi juonut noin paljon teetä kahvilassa... Ja oli kivaa! Meikäläinen on kuulema paljon iskää puheliaampi matkaseura ;)

Reissupostaukset tulevat ASAP. Meikäläisen instagramia seuraaville tyypeille nämäkin kuvat ovat jo tuttua kauraa, mutta laitetaan ne kuitenkin vielä kuvittamaan tätä postausta ;)

Kommentit