Hyvää Juhannusta!

Heipparallaa kaikille ja elossa ollaan. Syy tähän blogissa olleeseen pienoiseen hiljaiseloon on se, että lähdin jo keskiviikko aamuna matkaamaan kohti mökkiämme, ja täälä sitä nyt ollaan oltu. Lisäksi unohdin koneen kotiin (vieroitusoiireita, vähintäänkin!) ja se tuotiin täne eilen. Tämän lisäksi, on tämä mokkula aivan törkeän hidas ja laginen - voisin jopa sanoa, että puhelimessanikin on nopeampi netti (melkein)

Elossa siis ollaan ja valmiina juhlimaan juhannusta. Lots of Brändöm toivottaakin tasapuolisesti kaikille hyvää juhannusta. Juhlikaa turvallisesti, ja älkää nyt herranen aika lähtekö alkoholia nautittuanne auton rattiin taikka veneilemään.:)

Koska tämä kone sanoo itsensä varmasti kohta irti, minä kiitän ja kuittaan ja palailen juhannuskuvien kanssa asiaan viimeistään maanantaina, toivottavasti (jos kerkiän) jo sunnuntaina, kunhan pääsen takaisin sivistyksen pariin kaupunkiin!

Tässä kuitenkin pari maistiaista, jottei tästä tekstistä nyt ihan tylsä tulisi ;)








Lisää kissakuvia, koirakuvia ja ehdottoman paljon macrokuvia ja ehkä muutama kuva meikäläisestäkin läjähtää tännekin sitten sunnuntaina... tai maanantaina ;)

Hyvää Juhannusta siis!

Kommentit