Kiva päivä

Tänään tehtiin veljen kanssa tuulihattuja (meikäläiselle tuli kaamea herkkunälkä, niin valjastin veljen tekemään ruokaa) ja taikinan hiukan viiletessä meikäläinen piti "luovan paussin" (johon veljeni tokaisi: ai säkö muka luova, kröhhmm ;D), haki kameran macroputken ja näpsi taasen kuvia. Näitä kuvia mitä te rakastatte hyvät lukijani varmaankin erittäin paljon - kasvi ja ötökkäkuvia.

En vain voi kyllästyä tolla macrolla kuvailuun, kaikesta tulee yllättävän mielenkiintoista kunhan pääsee vain tarpeeksi lähelle!

Tuijapuska

Kasvava Chili

Jo punainen Chili

Chilin kukka tms :D
 En ole vielä onnistuneesti saanut otettua yhtäkään ötökkäkuvaa, sillä pikkuiset vipeltäjät ovat niin pirun nopeita, eikä meikäläisen manuaalinen tarkennus kykene ihan samanlaisiin nopeuksiin ;D Tänään sain napattua kuitenkin tällaiset:



Sisälle tultuani nappailin vähän kuvia juomapullossa olevista ilmakuplista (kuka puhuikaan, että mulla on maailman mieleniintoisimmat ja inspiroivimmat kuvauskohteet? - EI KUKAAN! :D heh olinpa vitsikäs)



Illemmalla lähdin kavereiden kanssa ajelemaan, tehtävänämme oli
a) käydä kirjastossa palauttamassa pari kirjaa
b) käydä tilaamassa essille pari ylppärikuvaa tikkurista
c) hakea venla ja viedä mun ylppäri kiitoskortit ja joku joonaksen opiskelupaikan hyväksymiskirje postilaatikkoon
d) käydä moikkaamassa kaveria, joka myi mansikoita ja piristämässä hänen päiväänsä hetkellisesti
e) käydä jumbossa katsomassa essille jtn housuja ja herätyskelloa
f) ostaa maito (minkä unohdin)

Ennenkuin essi tuli mua hakemaan kerkesin vähän kuvailla vielä siinä etupihalla kyytiä odotellessa ;)

Lisää niitä tuijapuskia ;D


Tää on joku rändömkasvi (joku viisas varmaankin tietää mikä..)

Sen rändömkasvin kukka :)

Rändömkukka vol. 2



vanha tuttu Päivänkakkara :)


En oikein tältä meidän reissulta jaksanut ottaa kuvia. Ja ne kuvat mitkä otin ovat pääasiassa kavereistani, joten en halua/viitsi niitä julkaista. Lisäksi jumbossa pyöriessämme minulla oli käytössä essin pikkupokkari, jolla kuvasin "essin vaatekaapin" eli valitsin kaikista rumimmat vaatteet (ja pari hienoakin) ja otin niistä kuvan. Essi ei tiedäkään, miten paljon ja millaisia kuvia otinkaan ;) Hih, järkytys tulee siis olemaan suuri essin avatessa kameransa ;)



Ihmeellinen ilma muuttui kauniiksi ja mulla oli ainakin tosi hyvä päivä. On mulla vaan niin ihania kavereita, joiden kanssa pääsee pitämään hauskaa.. Essi bookkas mun lomakalenterin viikonloputkin jo täyteen ohjelmaa: vaellusviikonloppu (tää on ollu meidän pitkäaikainen suunnitelma sillä viimekertainen reissu peruuntui kun mulla oli kuumetta jotain aiheesta voi lukea täältä), vironreissuviikonloppupäivä, vierumäkiviikonloppu.. Olipa paljon V:llä alkavia viikonloppuhäppeninkejä :D

Mutta nyt hyviä öitä kaikille!

Kommentit

  1. Noista tuijapuskista on sanottava sen verran, että ne näyttää vähän ötökän jaloilta.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahhaahah nyt ku mainitsit, nii kyllähä niissä semmosia piirteitä on :DD

      Poista

Lähetä kommentti