jotta ette varmasti pääsisi kyllästymään

Tälläinen yllättävän kylmä ja sateinen sää on vallannut eteläsuomen (ja kaiken muunkin suomen). Päivän ohjelmassa on siis vain pikainen koiran "juoksutus" lenkki "korttelin ympäri" (= vain 20 minuutin lenkki). 
No mitäs muuta se tylsistynyt, sisälle neljän seinän sisälle lukittu ihminen voisi keksiä päivänsä iloksi?

Iloinen macron omistaja voi vaikka kuvailla kaikke pientä - mutta blääh, sisällä (totally boooooring) joten tämä pienen putkensa puolesta pelkäävä kuvaaja painuu ulos terassille kuvaamaan kukkasia ja vesipisaroita. Vaikka kuvaukseen käytetty aika ja eri kukkaykislöiden lukumäärä olikin säälittävän pieni (15 min, 3 eri kasvia) oli kuvasaldo "ihan jees", huikan yli sata kuvaa.

Miten se menikään: jos näpsii vain ihan hirveän määrän kuvia, niin jonkun niistä on pakko onnistua?

En oikein jaksa keksiä mitään sepostettavaa, sillä mun elämässäni ei oikein mitään mainitsemisen arvoista ole tapahtunut, en ole oikeastaan tehnyt muuta kun maannut ja ottanut aurinkoa (ja syönyt) So Welcome to My Life! Eli ei ole oikein mitään kerrottavaa. Läjäytän nämä kuva nyt pitkänä pötkönä tähän ;)





Suurimmalla osalla ihmisistä nämä mun macrokuvat varmaankiin tursuaa jo korvista ulos, mutta onneksi minä pidän tätä blogia ja saan päättää mitä kuvia täällä oikein julkaisen ;)
Lisäksi on vielä mainittava, että minulla ja äidillä sekä minulla ja veljelläni on täydellisen erilainen käsitys siitä mitkä ovat hienoja ja kivoja ja upeita kuvia, ja mitkä eivät.








Sitten päivänkakkara vaihtuu jopa toiseen kasvilajiin :D Sen sijaan, että olisin ottanut kuvia kukan erittäin kauniista tulipunaisista kukista, meikäläinen keskittyy kuvaamaan jotain muuta..





Ötökkäkin pääsi kuvaan ;)




Ykis kuva jostakin muustakin kuin kukkasesta: esteettinen vesiränni
Viimeisenä muttei vähäisimpänä kukkalajina meille esiintyi orvokki, josta en nyt kelpuuttanut tänne kuin vain yhden kuvan :

Siellä sataa edelleen, mutta ei anneta pikkuvikojen häiritä. Meikäläinen lähtee tässä kohta ostamaan vähän juustonaksuja. Huomaattehan, että klo 21 tulee Neloselta Himoshoppaajan Salaiset Unelmat! Ja MTV3 tulee huippusarja Kosto, joka alkaa samalla kellonlyömällä ;)

Hope so huomenna olisi vähän parempi sää! Hyviä illanjatkoja!

Kommentit