Sataa, sataa ropisee!

Ulkona on ollut varsin... kesäinen ilma :D
Eilenkin, vielä mökillä ollessamme, satoi.. Tänään, kotona ollessa, satoi! Eipä ainakaan pääse kyllästymään tuoton "iänkaikkiseen aurongonpaisteeseen". Jotenkin sitä on tässä parin viimekesän aikana ehdollistunut siihen, että kyllä täällä paistaa aina auronko, mittari näyttää yli 25 ja on pilvetön taivas - ai ei vai?

Eipä meikäläistä tuollainen "pieni" sade silloin tällöin haittaa. Tiedättehän: jos paistaa aurinko, sitä ei millään viitsi istua sisällä ja vaan löhöillä, vaan on pakko olla ulkona tekemässä jotain, muutenhan se kaunis sää menisi ihan hukkaan. Niinpä satunnaiset pilviset ja sateiset päivät ovat meikäläisen mielestä ihan tervetulleita (huomaattehan painotuksen sanan satunnaiset kohdalla?). Tänään olen siis istunut ansaitusti sisällä ja katsellut juhannuksen elokuvatallennuksia.

Tein tänään myös yhden piirrustuksen. 
Ja ainiin, juhannuksena maalasin myös mökillä oman kämppäni seinää. Unohdin sitten ottaa maalauksesta kuvan, mutta siitä läjäytän tännekin kuvan asap kun pääsen työstä kuvaa ottamaan. Valitettavasti tajusin vasta maalauksen oltua valmis ja katsoessani sitä hiukan kauempaa, että siinä seisoskellut kameli oli pahasti etupainoinen. Noh, mitäs pienestä, eihän sitä nyt ihan läheltä vain millään voi huomata :D

Jostain kumman syystä mun hienot visiot ei ihan aina toimi niin hienoina luonnossa. Työssä poseeraa siis collie, jolle piirsin vahingossa liian pitkän, luonnottoman näköisen nenän. Harmitti, sillä muutoin työ olisi ollut meikäläisen mielestä hyvä. Taidan siis lähettää tuonkin mökille koristamaan kämppäni seinää :D



En tiedä miksi tuota tekniikkaa kutsutaan, joten kutsuin sitä sitten "pistetekniikaksi" Koko työ on tehty pelkästään pisteiden avulla. Tussilla en ole siis piirtänyt viivan viivaa, tai tummentanut alueen aluetta kuin vain ja ainostaan pisteiden avulla. Työssä näkuvat lähestulkoon msuts alueet ovat mustia siis sen takia, että olen niihin tökkinyt pisteitä tarpeeksi tiiviisti. Alla pari havainnollistavaa esimerkkikuvaa.
En ole täysin varma kuinka kauan tässä meni, mutta villi veikkaukseni on, että 2-2.5 tuntia siinä olisi voinut vierähtää (ei sen kauempaa sentään)






En ole ihan varma, tekeekö minun mieli yrittää samaa tekniikkaa ihan tetkeen aikaan. Oli sen verran rasittavaa, hidasta ja puuduttavaa tökkiä noita pisteitä. Toisaalta voisin ehkäpä valita hiukan helpomman hahmon kuin karvaisen collien... Apua, sain taas inspiraation.. Lisäksi voisin harkita työn tekemistä A4 koossa (a3 on nimittäin aika iso ja puuduttava)

Kommentit