Crazy Cat Lady

.. eli viime perjantain naamiaisbileet.
Mulla olis kaikenmoisia kivoja kuvia muistikortti täynnä, mutta koska olen joskus tehnyt sen päätöksen, etten muista ihmisistä (kuin itsestäni) tänne oikeastaan laita kuvia, niin suurin osa kuvista jää nyt julkaisematta. Yhden typyn kanssa tein poikkeuksen, joten näkyy kahdessa kuvassa joku muukin ihminen kuin minä. Ja iitahan on auttamaton poikkeus, oikeastaan tämän blogin ns. päätähti, joka viuhahtelee kuvissa useammin kuin laki sallii..

Olen jos siis pitkää halunnut järjestää naamiaispippalot, itse pukeuduin (aika huonolla menestyksellä) kissanaiseksi. Aika ja viitsimys loppui ansiokkaasti kesken.
Nyt en ole järin suurella juttutuulella ja fiilis on aika maassa. Mutta lähden tässä kohta salille, niin eiköhän se fiilis siitä kohene.

Mutta muistellaan lämmöllä hyviä bileitä! :)


DSC_0018 b

DSC_0021 b

Iita toimi juhlien virallisena valvojana: kerjäsi herkkuja ja rapsutuksia jokaiselta. Ja oli aika tyytyväinen saadessaan niin paljon huomiota. Pelkäsin ehkä hiukan, että herkkänä ja rauhallisuutta rakastavana koirana, se saattaisi ajautua jonkinlaiseen hermoromahdukseen, mutta onneksi ei. Jossain vaiheessa (kun ilta rupesi kääntymään jo myöhäiseksi ja koiruutta rupesi väsyttämään) se vetäytyi meikäläisen huoneen rauhaan, nukkumaan pää tyynyllä.

Kissanainen poseeraa koiran kanssa? Ihmeitä tapahtuu!

DSC_0179 b

DSC_0180 b

DSC_0181 b

DSC_0184 b
Kuva on ihan kamala, mutta Iitan ilme on vain niin veikeä!

DSC_0186 b
Dog like its owner? Täysi sekopää siis.

DSC_0266 b

DSC_0277 b
Oliks se se movember?

DSC_0281 b

Kuten varmaan on huomattu: meikäläisen blogissa ei tänä vuonna joulukalenteria nähdä. Aluksi mun piti (!) tehdä, mutta sitten se vain jäi ja hups - äkkiä se olikin jo joulukuun ensimmäinen! Ajattelin jotain pientä joulupostauksen tynkää tehdä kuitenkin. :)
Faktahan on se, että uurastin viime vuonna joulukalenterin parissa niin paljon, että olin tammikuussa aivan loppu. Yleisestikin blogin taso ja postauksien määrä on laskenut viime joulukalenterin jälkeen. (seli seli)

Kommentit