Rändömpostaus prt. xyz

En tiedä miksi, mutta mun on tehnyt mieli tehdä postaus niistä biiseistä, jotka tällähetkellä pyörii meikäläisen soittolistoilla. Oon niitä tyyppejä, jotka kuuntelee niitä tiettyjä biisejä non stoppina jonkin aikaa, sitten kyllästyn ja alan kuuntelemaan jotain muuta. Saatan sitten jossain vaiheessa löytää uudestaan nämä "vanhat kuuntelunkohteet" ja aloittaa niiden popituksen jälleen. Mutta eilen oli niin monisanainen postaus, niin annetaan tänään musiikin puhua puolestaan... Otin mä tänään pärstästäni pari uutta kuvaa ja muokkasin ne tähän postaukseen iha tappiinsa. Huomaako kukaan, että leikkasin tukanreuhkan! Ny on taas kesätukka!

DSC_9327 DSC_9341

Brädi ft. Redrama - Lämpöö (jostain kumman syystä tää pyörii mun kuuntelussa juuri nyt..)

Redrama ft. A.J. McLean - Clouds

(Tää menee noloksi jo! En tiedä miksi kuuntelen tätä biisiä, sillä tää on vaan niin kamalan huono! Mutta tää on jotenki hyvä reeni ja tsemppi biisi) Jontte Valosaari - Haastaja

(Sekin on hyvä kymys miten päädyin kuuntelemaan jotain tälläistä. Mut tää on vaa hyvä!) Robin - Erilaiset

DSC_9342 DSC_9345

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit - Sano Se Mulle (joku facebook kaverini linkkasi tämän seinälleen ja ajauduin sitten kuuntelemaan. Nyt tää sitten soi mun päässä koko ajan ja kuunelen tätä repeatilla jatkuvalla syötöllä.. Porukoita varmaan rupeaa jo ärsyttämään)

Pauli Hanhiniemi - Siideripissis (koska olen auttamaton Vain Elämää fani!)

Stig - Niks ja Naks (aaahh, tää biisi on vaan niin ihana! En tykännyt tästä kun kuulin sen ekan kerran radiosta, mutta seuraavalla kerralla olin jo ihan myyty!)

Avicii - Hey Brother (kuka nyt ei tästä tykkäisi? Nyt tästä tulee muistoina mieleen meidän viime perjantain serkusten baari-ilta. Kiitos vielä meidän huippu serkusporukalle!)

The Script - If You Could See Me Now (aaahhhh.. Tää on kanssa niitä mitä toistelen repeatilla!) & Hall Of Fame (mikäs siihen lisäämään)


DSC_9349 DSC_9359

Anna Abreu - Valehtelisin Jos Väittäisin & Kylmästä Lämpimään (kuten yllä mainittiin, oon se Vain Elämää fani!)


PistePiste - Viljaa & Vettä Kämmenellä (näitä en edes osaa selittää. Moni kaverini ei tykkää laulajan äänestä tai tavasta laulaa, mutta meikäläisestä se on ihana! Ja on näillä muitakin biisejä, mutta tässä kaksi tällä hetkellä meikäläisen lempparia)

The Fray - You Found Me (aaahhh, tääkin on vaan niin ihana!)
[oon nyt viidesti yrittänyt linkittää biisin tähän, mutta se ei vain suostu jäämään. käykää kuuntelemassa se KLIKKAA TÄSTÄ]

DSC_9361 DSC_9362

Raappana - Kauas Pois (varmaan tämänkään biisin esiintyminen tällä listalla ei yllätä ketään)


Michael Bublé - I Just Haven't Met You Yet (olisin tässä vähän aikaa sitten erään baari-illan jälkeen, tukevassa humalassa ja bussilla kotiin ajellessani, kauheasti halunnut kirjoittaa tämän biisin tahdissa tänne blogiin... Onneksi en onnistunut puhelimella liittämään biisiä tekstiin)

(kait tän on vähänniinku olla täällä.. niin wnb salihirmu kun mukamas olen.. heh.. En joskus tykännyt tästäkään biisistä yhtään.. Mutta kuinkas kävi.. En kyllä edelleenkään myönnä pitäväni tästä biisistä, mutta kuitenkin kuuntelen sitä koko ajan) Musta Barbaari - Salil Eka Salil Vika

DSC_9366 DSC_9370

eiköhän tässä ollut tarpeeksi soittolistakatsausta meikäläisen tällähetkellä kuuntelemaan musiikkiin... 
Okei pakko myöntää: kuuntelen mä muutakin, mutta nää on niitä biisejä mitä kuuntelen aina youtubesta kun en jaksa hakea mitään muuta. Jos kuuntelen puhelimella musiikkia, laitan yleensä vain sekoituksen päälle ja kuuntelen sitä mitä puhelin nyt sattuu soittamaan. Ja tästä tietysti puuttuu melkein kaikki meikäläisen juoksumusiikki (mm. apulannan agressio, nickelbackin something in your mouth ja sex jne. jne) ja sitten lähestulkoon kaikki armoton bilemusiikki ja reivausbiisit... ja tietysti cheekin timantit on ikuisia :D
... ja näin tunnen suosioni kasvavan ... (not)

Minkäslaisen analyysin meikäläisen alteregoista sun muista mielen maisemista (jne) joku psykologi tekisi näiden biisien perustella?
En tiedä haluaisinko oikeasti tietää...

Kommentit