Tonttutytön teinipeili ja olematon matkastressi.

Voin sanoa, että pari kiireen ja hulinan täyteistä työpäivää ennen reissua imee kyllä erittäin tehokkaasti kaiken ressin ainakin allekirjoittaneesta! En ole kokenut mitään pakkaus/matkastressiä minkään suhteen. Lähetin eilen essille viestin: mun kai pitäs jotenki stressaa, mut mä vaa makaan tääl mun sängyssä ja kattelen tota tavaramäärää ja mietiskelen kaikkee kivaa.

.... Sain tänään aikaiseksi (tai no oikeastaan iskä kävi) vaihtaa rahaa.
.... Kävin tänään uusimassa ajokorttini, joka menee tammikuun alussa umpeen (heh, se kakkosvaiheen lappunen on ollut meikäläisellä jo reippaan kuukauden, mutten vain ole saanut aikaiseksi käydä poliisiasemalla)
.... Postitin tänään (viikon odottelun jälkeen) sen metropolian paikan vastaanottokirjeen.
Ostin tänään aurinkorasvan, hyttysmyrkkyä, hammasharjan, cosmopolitanin ja purkkaa.

.... Pakkaaminen on vielä osittain tekemättä. Meikäläisen sängyn on tällähetkellä vallanneet eritellyt shortsi, hame, paita, bikini ja sun muut kasat. Miten paljon tavaraa kahdeksi viikoksi tarvitsee? En haluaisi käyttää samaa paitaa kahta viikkoa, mutta toisaalta taas varmaankin maataan melkein koko kaksi viikkoa altaalla tai rannalla. En kuitenkaan käytä kaikkia vaatteita mitä otan mukaan. Mutta mitäpä jos käytänkin? Kaksi viikkoa on pitkä aika. Ja kuten sanoin; olisi kiva käyttää muutakin kuin yhtä paitaa yhsistettynä joko yksiin shortseihin tai yhteen hameeseen. Ja kahdet fläbärit, kahdet tasapojaiset kengät ja yhdet korkkarit vie pirusti tilaa. Saati sitten jotkut must take with me-laukut!? Entäs sitten shamppoot ja ties mitkä kaikki muut kauneuden (köh köh) hoitotuotteet? Laitoinkin essille viestiä; voiks ottaa shamppoota sit semi reippaasti? En jaksa ottaa omaa. Luotan siihen kans, et siel hotellilla on jotain shamppooputelleja. (Näin se true nainen matkustaa)

Ja joo. Thaimaasta saa. Tai ainakin pitäsi saada. Ja halvalla. Mutta olen niin nuuka, entä jos en tykkää mistään? :D (heh, on meikäläisellä ongelmat)

Suurin ongelma kuitenkin tällähetkellä on se, ettei meikäläisellä ole yksiäkään kivoja bikineitä :( Mutta sieltä saa, ja halvalla.. Eiks niin?

Ainiin, ja sit olen koko ajan uhkaillut essiä, että käydään kyllä ainakin joku aamu/ilta reippaalla juoksulenkillä. Tai no, ei välttämättä reippaalla. Mutta juoksemassa ainakin!

***

Blogin kohtalo matkan aikana on edelleen vähän auki. Ajattelin, että voisin jos ehdin/jaksan/viitsin/tuntuu siltä kirjoittaa joskus jotain sneakpeak-postauksia. Tyyliin: yksi kuva ja kuvatekstinä "katsokaa mitä tehtiin tänään". Mutta en ole ihan varma. Instagramia päivittelen varmaankin himppaverran aktiivisemmin kuin blogia. Mutta siitäkään en vanno mitään! (muistakaas siis instagramissa julperr!)

***

Tässä muutama tonttukuva, mitkä otin maanantaina. #lol #tonttuteinipeili

101_9375

101_9377

101_9378

Mietin tässä muutenkin matkastressaamista. Eikö lomailun ja matkustelun pitäisi olla sitä rentoa ja kivaa aikaa? Sen sijaan, että tulisi lomalta takaisin vielä väsyneempänä ja stressaantuneempana kuin sinne lähtiessään. Loma-ajan kuuluu olla hiukan ympäripyöreää ja jokainen hiukan pilalle mennyt suunnitelma on avonainen ovi aivan uuteen ja unohtumattomaan seikkailuun.

Ei myöskään täydy ottaa liikaa. Tai vaatia liikaa. Jos jokainen hiukan rytyssä oleva lakanankulma hotellilla ja jokainen hiukan reunasta palanut leivänkannikka pistää näkemään punaista ja pilaa loman, täytyy meikäläisen mielestä ehkä hiukan löysätä nutturaa. Okei, kyllähän fakta on, että täytyy tietysti vaatia sitä, mitä on luvattu, mutta jotain rajaa sentään.

Minulla ei ole järin suuria odotuksia hotellistamme. En oikein osaa kertoa siitä mitään. Kuvat näyttävät todella kivoilta. Ja vaikka hotellimme on Finnmatkojen tarjoamista edullisin, uskon sen silti olevan erittäin hyvä! Vaatimuksinamme oli suhteellisen edullinen hinta ja läheinen etäisyys rantaan ja ostoksille (halusimme myös aamupalan ja wifin ainakin aulaan). Ja näillä vaatimuksilla saa sellaisen hotellin joka meille nyt läjähti. Kahden päivän päästä ollaan jo paljon fiksumpia sen suhteen, että oliko tämä ajatustapa kannattava. Odotan innolla näkeväni hotellimme! :)

101_9379

101_9381

Meidän matkamme ohjelma on myös täysin avoin. Irlantiin lähtiessämme meillä oli paljon ohjelmaa ja paikkoja joissa halusimme käydä. Mutta se olikin kaupunkiloma. Kaupunkiloman luonne on täysin erilainen kuin tälläinen rento rantaloma. Meidän ohjelmassa on siis Ao Nangiin tutustumista, paikan kiretelyä ja tutkailua. Illastamista. Auringon ottamista (sekä altaalla että rannalla). Lähirantoihin ja saariin tutustumista.

Ainut virallinen "ohjelma" mitä meillä on suunnitelmissa ovat eleffanttiretki, joku snorklausretki (ja sellainen lähisaari ja -ranta kierros), reissu krabi towniin ostoksille ja sitten ehkä käynti joillain tiikeritemppeleillä. Mutta näitten ajankohta ja sun muu on ihan auki. Mennään jos mennään.

101_9392

101_9393

101_9405

101_9409

101_9471
Axu Cavalierin yybermagee tukkatyyli

101_9556
Minä ja serkkupoika jouluaattona. Sivistyneesti "viiniä" (eli kokista) siemaillen
Mutta nyt tämä tonttutyttö lähtee varmaankin hoitamaan lopun pakkaamisen, ettei huomenna tarvitse oikeasti stressata. Meidän kone lähtee kolmelta päivällä ja sovittiin että mennää kentälle riittävän ajoissa, jo puoli yhdeltä. Sitten käydään toivottavasti päiväbulmersseilla ja fiilistellään lentokentän meininkiä. 

Jännityksellä jäämme odottamaan, milloin seuraava postaus tulee. Seuraavan kerran meikäläisetä kuulee siis joko thaimaasta tai sitten parin viikon päästä (eli ensivuonna, kelatkaa)!

Kommentit