Älä kysy että Mitä, kysy että Miksi.

Otsikkoon vastauksena vaan, että v*ttuako minä tiiän, vaikka tää mun oma blogin onkin :D

Pari viikkoa takaperin oli kylmä ja harmaa sää. Olin lähdössä koiran kanssa lenkille. Päätin ottaa kameran mukaan ja mennä ottamaan - varautukaa kuolemaan nauruun - peppukuvia.

Miekäläisen sali-innostuksella ja optimismilla omaa kehitystä ja onnistumista kohtaan on ylä- ja alamäkensä. Tällähetkellä taisi olla joku ylämäkikausi, kun mieleeni edes tuli ottaa jotain tällaisia kuvia. Herranen aika. Olin tainnut innostua jostain instagramin GetABooty sivustosta. Että #getabooty kaikille vaan.

Nyt olen tässä pari viikkoa pähkäillyt, että julkaistako vai ei näitä kuvia. Meikäläisen blogi ei todellakaan ole mikään "fitness blogi" (erittäin kaukana siitä! Meikäläinen on salilla enemmänkin vain kävelevä vitsi - kaikkea muuta kuin vakuuttava), sillä meikäläisestä ei fitnespimua saisi vaikka kuinka yrittäisi. Minusta on jotenkin tekopyhää laittaa tällaisia wnb fitness kuvia tänne, mitkä on kaikkea muuta kuin fitnesskuvia. Onko jo tarpeeksi epäselvää? Onko yhdessä kappaleessa jo tarpeeksi monta fitness sanaa?

Meillä oli tuossa torstaina firman bileet ja villisti tanssiessani onnistuin muljauttamaan nilkkani ja pyllähtämään perseelleni keskelle ale pubin tanssilattiaa (joooo, ja älkääkä kysykö multa miksi me mentiin aleen!) Seuraavana päivänä nilkka oli aamusta niin jumissa, että kävely teki kipeää. Kuitenkin kävely auttoi ja kipu hellitti hiukan. Lauantaina (kuin myös tänään) oli koipi edelleen kipeä, mikä oli todella ärsyttävää - olisin halunnut salille kyykkäämään! Mutta se ei onnistunut, sillä jalka on niinkin kipeä, että kyykkääminen tekee kipeää. Noh, jostain tällaisista syistä sitten päädyin lopulta julkaisemaan nämä kuvat.

Voi herranen aika. Onko tämän blogin "laatu" nyt laskenut?

No, täs nää nyt on. #booty ja sitä rataa. Olikohan tässä nyt mitään järkeä?

booty (1)

booty (10)

booty (2)

booty (3)

booty (4)

booty (5)

booty (6)

booty (7)

booty (8)

booty (9)

Ja mitä sanottavaa mulla on nyt tästä kaikesta? ÖÖ, ei mitään. Ehkä harkitsen kahdesti (tai no, viidesti) seuraavalla kerralla kun edes mietin jotain tällaista postausta. Tää on vaan niiiin not my style!

Oltiin kuitenkin sitten loppujenlopuksi tolla ihanalla jyrkänteellä! Kunhan kesä tulee niin pääsee kevyemmissä vaatteissa ottamaan tonne kuvia, ja jääkin voisi olla jo sulanut tuon lammen pinnalta!

Eipä tässä muuta. Palaillaan toivottavasti paremman aiheen kera seuraavalla kerralla, ja toivottavasti mahdollisimman pian. Viimeisin postaus on nimittäin kymmenen päivän takaa... Whops.

Kommentit