Pääseekö leijona harjastaan?

Tämä erittäin komeaharjainen yksilö ainakin! Sain siis vihdoin aikaiseksi painua kampaajalle. Tukkaani on viimeksi koskettu saksilla joulukuun puolenvälin tienoilla, ja tuo reuhka on saanut rauhassa kasvaa ja rehottaa. Nyt se kuitenkin on alkanut menettää muotoaan, ja lässähtämään.

Joo, eli tämä jellona painui kamapaajalle ja astui ovesta puolisen tuntia myöhemmin huomattavasti kevyemmillä mielillä. Pääkin painaa vähemmän, kun ei ole enää niin paljon hiuksia.
Okei, ei se reuhka (jota myös leijonan harjaksi kutsutaan) nyt vielä ihan kamalalta näyttänyt, vaikka ylipitkäksi kasvanut lyhyt malli olikin. Hyvin piti itsensä koossa, mutta sitä hiusta oli vaan liikaa ja se oli auttamattomasti liian pitkä.

Noh, näitä ongelmia ei siis enää ole. Hiuksista lähti ainakin puolet pois ja wolaa! Nyt on taas hyvä olla.
Hiukanhan tänän pitää (taas) totutella, sillä se oli kuitenkin huomattavasti pidempi se vielä tämän aamuinen tukka.

Yritin ottaa jotain järkeviä kuvia, mutta enhän mä osaa hyväksyä muita kuvia kuin ne, mistä puolet tukasta ja otsasta on katkaistu pois.. Ei näistä oikein tätä "huimaa muutosta" huomaa.


DSC_2641DSC_2676
Tässä ovat ehkä kaksi parasta vertailukuvaa.
Vasemmalla eilen - oikealla tänään



Okei, eli: huppari päällä otetuissa kuvissa on reuhka tänään...
musta toppi oli päällä eilisissä kuvissa...
ja tuo sinertävä t-paita oli päällä 9.3. kun oltiin juhlimassa kummityttöni synttäreitä

DSC_2570

DSC_2672

DSC_2563

DSC_2669

DSC_2580

DSC_2663

DSC_2646

DSC_2686

DSC_2582

Huvittavaa, meikäläisen silmien väri riippuu myös paljon siitä, minkälaisia vaatteita käytän. Harmaassa paidassa nuo ovat tummat ja harmaat (ja ehkä hiukan vihreät). Mustassa paidassa silmät olivat ihan vihreät ja tuossa sinisessä paidassa silmät muuttuvat sinisiksi. Ihmeellistä.

Kommentit