Kymysys eli kysymys

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
Ääää! Mulla on ihan hirmuinen matkakuume! Onneksi Islannin reissu siintää horisontissa. Mutta mitäs muuta? Maurituis, Kenian kiertomatka, Pariisi, Rooma, Barcelona, Kroatia, Irlanti (taas), Lontoo, Bali, Malediivit... Ja ties mitä muuta! Maailmassa on niiin paljon nähtävää ja koettavaa!

DSC_0230 DSC_9698

Mikä tekee sinut iloiseksi?
Onnistumiset, hauskat sattumukset, yllätykset, positiiviset ja iloiset ja elämänmyönteiset ja samanmieliset ihmiset. Vapaapäivät. Olisin myös erittäin erittäin erittäin onnellinen ja iloinen, jos saavuttaisin perfect bikinibody operaationi vaativat tavoitteet!

Minkä supervoiman haluaisit?
Haluaisin osata teleportata paikasta toiseen, tai sitten haluaisin olla Iron Man!

Jos saisit olla USA:n presidentti päivän, mitä tekisit?
En haluaisi olla USA:n presidentti päivääkään! Jos minun olisi pakko olla, pitäisin varmaan vapaapäivän.

Paras loma muistosi?
New Yorkissa parasta oli The Lion King musikaali ja uskomattoman kaunis maisema Empire State Buildingista. Austraaliassa parasta oli varmaankin Taronga Zoo. Irlannissa parasta oli Cliffs of Moherien upeat maisemat. Thaimaassa parasta oli kaikki ihanat ja kauniit ja upeat paratiisirannat sekä eleffanttiratsastus viidakossa.
En osaa sanoa sitä kaikista parasta lomamuistoani :D

DSC_0993 101_0542

Ketkä kolme julkisuudenhenkilöä kutsuisit illalliselle kanssasi? Miksi juuri he?
Ensimmäisenä meikäläisen kutsulistalla olisi Tom Hiddleston. Meikäläisen varmaan ensimmäinen koskaan julkkisihastus! Herra on niin ihana, komea ja upea, vaikuttaa (ainakin katsomieni haastattelujen jne perusteella) erittäin sydämmelliseltä, iloiselta, avoimelta ja hauskalta tyypiltä. Ah, hän saisi tulla kylään meikäläisen luo milloin vain! Ja ei haittaisi lainkaan, vaikka muut kutsutuista eivät pääsisikään tulemaan. ;)
Toisena kutsuisin varmaankin Paulo Coelhon, koska maailmankuvani on avartunut suuresti hänen kirjojensa pohjalta. Hän on avartanut minulle ajatuksiani sisäisestä rauhasta. Saisimme Coelhon kanssa varmasti aikaiseksi syvällisen keskustelun sisäisestä rauhasta ja sen tavoittelemisesta sekä oman elämäntiensä etsimisestä (ja löytämisestä ja kulkemisesta). Hän voisi auttaa minua "henkisten ongelmieni" kanssa.
Tämä on muuten todella vaikea kysymys. Meikäläisen oli todella vaikea keksiä, kenet kutsuisin kolmanneksi. Mutta kolmas tyyppi olisi varmaankin suomalainen kouluratsastaja Kyra Kyrklund. Hänen kanssa voitaisiin keskustella ratsastuksesta. Tai sitten tämä järjestämäni seesteinen illallinen muuttuisikin ratsastustunniksi ;)

Jos sinulla olisi aikakone, mihin vuoteen siirtäisit itsesi ja miksi?
En kyllä usko, että haluaisin siirtää itseäni mihinkään muuhun aikaan. "Männäaikoina" naisen asema on ollut niin huono, etten ihan usko sopivani hiljaiseksi ja kuuliaiseksi naiseksi keittiöön ja synnyttämään terveitä (poika)lapsia.

Lempikaupunkisi?
Minulla ei ole lempikaupunkia. Vaikka sisäinen ääneni käskeekin minua vastaamaan Dublin (Irlanti <3)

Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?
Olen muuttanut pois kotoa (jo ainakin toivottavasti..) ja olen valmistunut toimintaterapeutti. Ainakin näillänäkymin. Asun todennäköisesti täällä pääkaupunkiseudulla. Minulla on kissa.

DSC_0486 DSC_0847 

Minkä tyyppisistä blogeista tykkäät?
Luen sellasia blogeja, jotka kiinnostavat aiheidensa perusteella minua. Hevosblogit ja valokuvausblogit pääasiassa. Oikeastaan en edes lue paljoa blogeja. Muissa blogeissa tärkeää on hyvät ja laadukkaat kuvat. Tekstin pitää olla asiallista ja helppolukuista, mutta sitä ei välttämättä tarvitse olla paljoa. Harvoin jaksan lukea pitkiä "mielipidepostauksia". Myös muutama koirablogi on listallani. Muotiblogeja luin joskus, mutta niistä tulen pääasiassa vain kateelliseksi, eikä shoppailu ja muoti muuten oikein kiinnosta minua. Yleensä vain eksyn lukemaan satunnaisia blogeja..

DSC_0032 DSC_0011

Kommentit