#BAPTIZED WORLD TOUR 2014

Hei hola ja terse!

Kuten taisin tossa pari postausta sitten sanoa, se mun taideinnostut on aika kausittaista - ja, kuten arvata saattaa, heti kun menin kehaisemaan luovuuttani, se otti hatkat. Nyt taas ei tee mieli tehdä oikein mitään, vaikka sain uusia hiiliä, paljon uutta ja erityylisiä papereita ja ihan uudet jotkut (liitu, hiili, kuivapastilli - what ever) värit! Mutta mennyt mikä mennyt. Kyllä se sieltä vielä takasin tulee, sitten joskus. Viimeistään esivuonna ;)

Säät ovat olleet niin huonoja, etten ole kerennyt kuvailemaankaan ollenkaan. Tai no, en ole jaksanut. Macro on ollut piilosilla ja käyttämättömäna jo aivan liian pitkään. Viimeisin macropostaus taitaa olla viime syksyltä? Vai kesältä?

Sitten olen käynyt jonkinverran salilla, tavoitellut sitä perfect bikinibodyä. Menettänyt toivoni, vihannut itseäni ja laiskuuttani ja "huonouttani", antanut itselleni bitch läpin ja käskenyt yrittää kovemmin. Isnpiroitunut ja yrittänyt kovasti, tehnyt hyviä treenejä, huonoja treenejä, polkaissut tämän vuoden juoksukauden auki (8,5 km lenkki - keskinopeus 9.9km/h ja niin eespäin.. Huomasi kyllä, ettei sitä ole juostu kolmeen kuukauteen) ostanut parit uudet juoksupökät, mitkä toi paljon uutta treeni-intoa, sekä juoksemisen pikkuhiljaa aloittamiseen, sekä salille. Kaiken jälkeenkin kuitenkin ruoskin itseäni henkisesti siitä, että en vain saavuta tavoitteitani. Mutta pikkuhiljaa, kait. (siinä välissä on hyvä syödä pari laskiaispullaa!)

Noh, tämän lisäksi olen känynyt töissä ja yrittänyt ehkä välillä nähdä joitain ihmisiäkin. Olen käynyt katsomassa sen Coriolanus näytelmän, useita elokuvia (Mies Joka Antoi, Monuments Men, Perhe...), juhlinut kaverin tupareita (Mexico teemalla! Eli tequila virtasi!) ja kaiken huippuna: käytiin sunnuntai-illalla kaverini kanssa fanityttöilemässä!

Daughtry 
Baptized World Tour 2014
2.3.2014 The Circus, Helsinki, FINLAND






Keikka oli ihan super hyvä! :)

Kommentit