Veetin Adventtikalenteri 2015: Luukku 8 - Viikon Teema: Joululahjat

joulukalenteri banneri

Viikon Teemana on Joululahjat, mikäs sen mukavampaa. Bongasin vähän aikaa sitten ainoassa lukemassani kirja-arvostelu blogissa (Lukunurkkaus) ns. joululahjahaasteen, johon sitten sellaisessa pienessä kaverin synttäreiden jälkeisessä pöhnässä päätin vastata näin oman blogin joulukalenterin tiimoilta. Vaikka tämä mukamas Veetin joulukalenteri onkin, on meikäläisen pakko hiukan sabotoida näitä postauksia, Veeti kun oli kirjoittamassa pitkää postausta aiheesta "Kissan Talvinen Karvanvaihto" ja kuka nyt sellaista olisi halunnut lukea?

Älyttömät Joululahjat -haaste 
(ps. kuka tahansa saa tämän "haasteen" tehdä omassa blogissaan.)

Lukunurkkauksesta kopsasin tämän tekstin, tämän haasteen idea on siis seuraava: Ideana on listata 3-5 älytöntä joululahjatoivetta, jotka haluaisit, mutta jotka eivät ehkä ainakaan juuri nyt ole toteutettavissa. Kun olet listannut joululahjasi, haasta mukaan kolme muuta blogia!

Meikäläisen unelmat ovat ehkä hiukan samantyyliset kuin tuon Lukunurkkaus blogin kirjoittajan.. Nimittäin:

1. UNELMA-ASUNTO. En ole tällähetkellä ihan varma edes millaisen asunnon (ulkomuodoltaan) haluaisin, mutta sellaisen mukavan kokoisen, vaikken ylimääräisiä huoneita kaipaakaan - sillä kirjasto/työhuone, (iso) vaatehuone, kodinhoitohuone ja vierasmakuuhuone eivät ole ylimääräisiä huoneita. Talossa olisi edellämainittujen huoneiden lisäksi iso masterbedroom, takka(huone?), iso olohuone ja mahdollisesti avokeittiö kaikilla herkuilla ja lisävarusteilla, tilaa pitkälle pöydälle, jotta saisin järjestettyä kunnollisia kekkereitä ja syöminkejä, iso piha (ja sen verran lääniä, että saisin lammasaitauksen omaan pihaan).

Ja kuten ehkä ymmärrätte, niin kyseinen talo olisi niin iso ja tilava, että meikäläiselle mahtuisi sinne listan kohta 3 ja pari koiraa ja kissaa vielä lisäksi... Ja tiestysti jos sitä olisi muksuja niin mukeloille omat huoneet. Mutta onneksi niitä muksuja ei ole vielä ainakaan.
HOUSEEE

2. HUVILA KROATIASTA. Ja ollakseni tarkempi, niin Cavtatista. Minulla on kyseiselle Villalle paikka ja nimi jo tiedossa. Ja sisustus melkein suunniteltuna... Sellainen kiva ja mukava kesäasunto. Villa sijaitsisi niemennokassa ja siinä olisi valtaisa auringonotto terassi, joka kiertäisi taloa, oma uimaallas sekä kiviset rappuset alas mereen (huom. yksityisranta, jolla olisi myös auringonottotuoleja). Siinä missä meikäläisen unelma-asunnossa ei ole ylimääräisiä huoneita, tässä Villassa niitä voisi olla muutama (siis muutama vierashuone). Niin, ymmärsittekö siis, että ollaan meren rannassa, ihan Cavtatin keskustassa ja katetulta terassilta meikäläinen sitten söisi (ehkä jopa hiukan epäterveellistä) aamupalaa ja joisi tuorepuristettua hedelmämehua ja ihailisi edessä avautuvaa meri ja Cavtatin kylän panoramamaisemaa! Ja järjestäisin grillijuhlia, sillä terassilla olisi myös valtaisa pitkä pöytä. Ja erittäin kattava viinikellari.
CROATIAJUTTU
3. UNELMA MIES. Mitä, eikö tämmöistä ole mukamas mahdollista tilata jostain mittatilaustyönä ja juuri minulle räätälöitynä? Mitä ihmettä!? Ja millainen se meikäläisen joululahjamies voisi olla? No vaikkapa Tom Hiddleston, Tom Hardy taikka vaikka Garrett Hedlund (ei siitä tyypin luonteesta sen enempää)... Niin ja tiestysi haittaahan ei olisi että ukolla olisi pätäkkää. Tai sitten meikäläinen voisi voittaa lotossa. Pitäiskö alkaa lottoomaan?? kts. tämä postaus
joululahja
4. MEKSIKO/MALEDIIVI/MAURITIUS VÄHINTÄÄN 3 VKON LOMA. Tai vaihtoehtoisesti monenmonta pientä ja vähän isompaa reissua vähän sinne sun tänne. Tarvitseeko tätä mitenkään perustella? Voisin lähteä reissulle tämän listan nro 3:sen kanssa taikka sitten vaikka muutaman kaverin kanssa. Makaisin kolme viikkoa x asennossa rannalla ja joku hottis rantapoitsu tarjoilisi meikäläiselle viileää juotavaa, jäätelöä ja hedelmiä ja löyhyttäisi palmunlehvää. Snorklailisin ja tutustuisin paikalliseen kulttuuriin ja nauttisin maisemista. Ottaisin paljon kuvia ja postaisin instagramin täyteen kaikkia ärsyttäviä lomakuvia ihan vain aiheuttaakseni kateutta. Kävisin veneretkillä. Ja lisää jäätelöä. Ja tähän unelmaanhan kuuluu jäätelön syönnistä huolimatta aivan taivaallinen kroppa...
LOMAAA

Kommentit