Veetin Adventtikalenteri 2015: Luukku 11 - Viikon Teema: Joululahjat

joulukalenteri banneri

Veeti antoi teille viimeksi mallikkaan vastauksen siitä, mitä juuri hänen kattiusuutensa haluaa joululahjaksi. Nyt on sitten meikäläisen vuoro. (ps. meikäläisen lista on pysynyt aikalailla samanlaisena kaikki nämä vuodet, ainut eroavaisuus on se, ettei minun enää tänä vuonna tarvitse laittaa tälle listalle kissanpennun kuvaa... Käy tsekkaamassa aiempien vuosien toivelistat täältä)


joululahjalista julia

1. KYRA JA RATSASTUKSEN TAITO on ollut omalla joululahja (ja muutenkin ostos-)listalla jo ties kuinka pitkää, mutten ole jostain syystä koskaan saanut aikaiseksi hommata kyseistä kirjaa. Josko sitä nyt viimein olisi aika oppia ratsastamaan ainakin teoriassa, kun käytäntö ei tunnu välillä luonnistuvan.
2. MUUMI TALVIUNI kuppi olisi oikeasti ihan käytännöllinen lahja, sillä tällähetkellä minulla on ainoastaan yksi tuollainen pieni (muumi)kuppi, ja on jotenkin todella surkeaa tarjoilla yhtään mitään sellaisesta, ilman että sillä on kaveria. Kaiken lisäksi tuo Talviuni on todella suloinen kuvio. Muutoinkin diggailen paljon noista Muumien sesonki tuotteista!
3. PAULO COELHO KALENTERI 2016 on meikäläisen vakkaritoive, jonka äiti onneksi tietää. Ei tarvinnut edes toivetta esittää hänelle, kun hän jo ilmoitti, ettei kannata sitä itse mennä ostamaan ;) Kyseinen kalenteri on ollut minulla käytössä kolme, jollei jo neljä vuotta.
4. BLENDERI. Urgent need for smoothies.
5. BLUETOOTH KUULOKKEET. Iskä osti tälläiset itselleen ja koska itsekin ihailin näitä niin hän ilmoitti sitten, että joulupukki oli kysellyt minkä väriset meikäläinen haluaisi... (näitä on ainakin verkkokauppa.comissa)
6. DANIEL WELLINGTON CLASSIC ST. MAWES on kello, jonka tilaamista itselleni joululahjaksi olen melkein koko vuoden suunnitellut. Tämä on se yksilö, johon iskin jo aikoja sitten silmäni. Rakastuin sen pelkitsettyyn ulkonäköön ja eleganssiin. Tämän jälkeen sitä vaikka voisi opetella käyttämään kelloja....

Sellaiset lahjatoiveet tälläkertaa! Jotain varmasti unohtui, mutta unohtukoot.

Kommentit