Kuvapostaus - Kiinanharjakoiria II

Huomenna on meikäläisen viimeinen "hoitajapäivä", joten sitä pidempää en ainakaan saa otettua uusia harjakoirakuvia. Muttamuttamutta, tämä on jo toinen postaus päivän sisällä - olempa mä aktiivinen. Niinkuin viimepostauksessa vähän uumoilin, oli tarkoitus ottaa edelleen niitä "edustuskuvia" noista harjoista, ja sain kuin sainkin itseni ylös sohvalta ja kävelylle koiruuksien kanssa. Tämä oli jo toinen pidempi lenkki ja nyt on syliharjakoirat saaneet liikuntaa: ovat olleet kävelyllä yli tunnin tänään! 
Vaikuttivat iloisilta liikuntamäärään!



Draco "magnustoi"



Nämä koirat ovat siitä hauskoja, että niiden älykkyysosamäärä todellakin hipoo nollaa, ja vaikka kuinka usein kiertäisi niiden kanssa saman lenkin, ne ovat aina yhta tohkeissaan hajuista ja maisemista!
Huonoa näissä taas on se, ettei niitä voi pitää  vapaana - jollei sitten halua juosta niiden perässä ympäri maita ja mantuja sankareiden karatessa omille teilleen. Sen takia ruma hihna on jokaisessa kuvassa, ja ylemmässä kuvassakin koirat on sidottu koivuun, jotta ne eivät häippäse minnekään :)



Tänään otin ensimmäisenä photoshootti syyniin Toffon, joka edusti tänään huomattavasti paremmin kuin eilen. Kaiken lisäksi se edusti huomattavasti paremmin kuin Draco tänään, joka vuorostaan näytti suurimmassaosassa kuvista aivan siltä pelästyneeltä rotalta :D Osa on vaihtuneet eiliseen verrattuna.







Kuten aiemmin jo mainitsin, ei tuosta Dracosta nyt tullut niin hyviä kuvia kuin olisin kuvitellut (ja toivonut) että saisi. Mutta aina ei voi toimia, on tässäki muutama vaivainen otos. Lisäksi kun kattelin kuvia tässä koneella, niin tajusin, että Dracon naama oli suttuinen ja epätarkka melkein kaikissa kuvissa. Ties mitä meikäläinen oli taas ajatellut niitä kuvia näpsiessä :D









Nyt illalla alkoi tosi paljon tuulemaan, ja kattelen täällä juuri poliiseja. Jostain syystä meikäläinen tykkää tosta sarjasta, sitä on kiva katsella silloin kun ei tule mitään parempaakaan katsottavaa :)
Ja kello vaihtoikin juuri seuraavan päivän puolelle, joten en ihan kerennyt kahta blogitekstiä kirjoittamaan tuon yhden päivän sisään.

Huh, mutta nyt on taas muutama kuva harjakoirista. Ja kamerassakin on enemmän kuin tarpeeksi harjakoirakuvia! Katotaan mitä teen huomenna, kun näitten porukat tulee takaisin: otanko vielä näitä epätoivoisia "edustuskuvia" vai löhöilenkö vain koko päivän lueskellen..? Tällä herkellä olen lukemassa tuota nälkäpeliä (leffan olen nähnyt ja kirjakin vaikuttaa mukavalta!)

Kommentit

  1. wuhuu sä, toisin ku mä, osaa ottaa kivoi kuvia, ni sitte ku palaan takasi rusan luvattuun maahan ni mennää jonneki ja saat ottaa wallusta edustuskuvia ja sit mä teetän parhaan tauluks mun uuteen kotiin!:) ps en tiiä oonko kertonu mut luin täällä nälkäpeli 1 ja 2 ja se on niin hyvä!:D ku alottaa lukemisen ni ei pysty lopettaa, tai ite en ainakaa pystyny. luin ne enkuks (pitää käydä ostaa 3.) ni pari kertaa oli sellane kohta etten tajunnu mitää ja sit se jäi häiritsee mut ehkä sit ku toi 2 tulee leffoihi ni selviää neki epäkohdat:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahah kyllä näissäki kuvissa vikoja on ja en nyt sanois että oot huono kuvaamaan - sun kameralla saa tosi kivoja kuvia (ja meikä osaa käyttää vaan omaa kameraani :D), mut sounds like a plan ;-)
      Mut joooo toi kirja on kyl hyvä, tääl jossai pitäs olla se kakkoskirja, mut en oo iha varma et mihin kirsi on sen piilottanu :-D pitää lainaa kirjastosta kans se kolmas (onks sitä suomennettu??), mut uskon kyl et ne on aika pitkän varauslistan takana.. muistaks sillo ku houkutuski oli in? ku niit kirjoi ei saanu mitää kirjastosta siihe aikaan ku kaikki superfanit oli varannu ne :)

      Poista

Lähetä kommentti