Little things that make me happy

Lalallaaa, oon jo aikasemminki tälläsen jutun tehny, mutta teen nyt taas uudestaan.. Mm. Top 10 Rakkauslista (huomaattehan, kuinka meikäläisen kirjoitustyyli on jo nyt tässä ajassa muuttunut!) sekä olen mä tehnyt tällaisen samantyyppisen haasteenkin.. :D

Mutta nyt päätin, että teen 6+1 listan sellaisista pienenpienistä asioista, mitkä saa hymyn huulille - sillä hymyily, iloisuus ja muutenkin elämän pienet asiathan ovat niitä kaikista tärkeimpiä. Tekee meikäläisellekin hyvää välillä mietiskellä kaikkia pieniä ja tärkeitä asioita!

(ps. tällaisen rändöm postaukseen syynä on a) en oo vieläkään saanut itelleni kaikkia repovesikuvia b) mulla ei tällähetkellä ole mun omaa kameraa täällä, joten en saa otettua uusia kuviakaan c) en ole tehnyt mitään sen ihmeellisempää, muistä kirjoitta tänne, jollei sitä, että luen yhden illan aikana yhden kokonaisen kirjan!)

# 1 Kun saa äkillinen taiteellisen inspiraation, jonka toteutus onnistuu. Mikään ei ole sen mukavampaa kuin se, että yllättävän inspiraaation tuotos onistuu! Tätä tapahtuu erittäin, erittäin harvoin. Yleensä meikäläisellä nimittäin on villejä inspiraatioita, ja niitä tulee ties millaisissa tilanteissa, mutta yleensä se toetutusyritys ei oikein toimi. 




# 2 Kissan(pennun) kehrääminen. Melkein mikään ei ole ihanampaa, söpömpää ja suloisempaa kun pienen väsyneen, sylissämakaavan kissanpennun kehrääminen - voivoi oi oi :) <3



# 3 Saada ihminen nauramaan, etenkin silloin kun hän ei haluaisi nauraa. Mitäs siihen lisäämään? On erittäin kivaa, ja palkitsevaa, saada toinen ihminen surun, masennuksen ja epätoivon keskellä nauramaan.



# 4 Vuoroin nauraa ja itkeä elokuvaa katsoessa. Nautin myös elokuvan kommentoinnista, lauseiden toistelusta ja imitoimisesta. Nämä ovat ominaisuuksia, joita suurin osa leffankatsoja kumppaneista vihaavat: sitä kun toinen toistaa kuulemaansa ja näkemäänsä (samalla hysteerisesti nauraen)



# 5 Päästä kotiin. Tiedätttekö te sen tunteen, kun on niiin kiva päästä kotiin? Miten kivassa paikassa tahansa olisi ollut, on se niin ihanaa päästä takaisin kotiin. (Etenkin jos on viettänyt yönsä keskellä ukkosmyrkskyä vettävaluvassa, läpimärässä teltassa.. Ette tiedäkään miten ihanaa se on päästä takaisin kotiin!)



# 6 Ilma sateen jälkeen. Kun aurinko pilkistää sieltä pilvien takaa, ilma on sateen jälkeen ihanan raikas. Kaikki saasteet on laskeutuneet pisaroiden mukana maahan.



# 7 Tunne kun pääsee nukkumaan omaan sänkyyn raskaan päivän jälkeen, saa sulkea silmät ja nukahtaa.


Tämän hienompia pieniä asioita en nyt keksinyt. Mutta onhan nämäkin hyvät! :)
Olen muuten lupautunut koirienhoitokeikalle ens ma-ke, ja kun alkuviikoksi on luvattu aika sateista, niin bloggailen sitten varmaan hoitokoirien kuvia, koirien kyyhöttäessä kainalossa. ;)

Kommentit