Sateen jälkeen paistaa aurinko

... ja meikäläinen painuu ulos ottamaan niitä kuuluisia vesitippakuvia. Ajatus ruohonkorsista ja upeasti kimmeltävistä vesitipoista vaihtuikin pian toiseen. Ruohonkorsi ja vesitipat eivät olleet nimittäin yhteistyöhalusia. En nyt kyllä millään muista tämän puskan (kasvin) nimeä, mutta siihen paistoi aurinko täydellisesti ja sain otettua ihaniaihania vesitippakuvia! :)

Pakko siis mainita, että olipa rankat sadekuurot kyllä ainakin täällä meillä. Onneksi ei silloin tarvinnut olla ulkona. Näitäkin kuvia ottaessa tuolla jossakin kaukana jyrisi ukkonen.

peeäs: oon jo kolmantena päivänä putkeen tehnyt raparperikiisseliä, tänään tein lisäksi tuplamäärän, kun aiempina päivinä sain itse aina vain sen yhden mukillisen kiisseliä, kun ahmattiveljeni söi kaiken muun! (en ymmärrä kuinka niin laihaan ihmiseen voi mahtua niin paljon raparperikiisseliä!)
peepeeäs: tänään olin kunnon kodinhengetär ja siivosin, pesin astioita (lue: tyhjensin ja täytin tiskikoneen, mitä muuten teen oikeasti melkeen joka päivä, oli vain pakko saada tähän listaan pituutta), tein raparperikiisselin ja jopa leivoin raparperipiirakan! Ja ainiin, ruokin koiran ja käytin sen ulkona (mikä on sekin jokapäiväinen rutiinihomma)

Mutta nyt vetäydyn hiljaisuuteen, enkä selittetä muuta kuin tämän: pidä näistä vesitippakuvista aika paljon. Nauttikaa!




















Viimekertainen vesitippa kuva on nähtävissä TÄÄLLÄ ja toinen on taas TÄLLAINEN.

Kommentit