Artsy April (vol 2)

Heipsan kaikille. Ja ei, en ole unohtanut Artsy Aprilia. Ja ei, en tullut ilmoittamaan, että se loppui tähän. Ja kyllä, tässä tulee uusi taideläjäys!

Olen tässä nyt viimeiset viisi päivää väsännyt tätä kyseistä työtä. Viimekerran postauksesta innostuneena aloitin heti uuden visioni. Ja eilen (koska nyt on jo 6.4) se sitten valmistui - Tattadaa!


DSC_2734

Tiikerinpentu. (a4) Tehty pistetekniikalla (pointillismi) käyttäen mustaa ja harmaata tussia. 
Aikaa tämän tekemiseen meni yhteensä noin kolme tuntia.

Tykkään tästä todella paljon. Kaikki hampaiden kiristely ja hermojen melkein menettäminen ja pikku näpertäminen ja töpöttäminen kannatti!

DSC_2729DSC_2728

DSC_2724

DSC_2732

DSC_2733

Selailin myös paria blogin aikaisempaa pointillismia käsittelevää postausta, huvittavaa oli, että TÄSSÄ postauksessa mainitsin, etten koskaan haluaisi tehdä tämän tiikerinpennun tyylistä pointillismityötä, että hermoni eivät riittäisi siihen (heh, niin sitä vaan ihminen alkaa tehdä asioita, joita on aiemmin kuvitellut, ettei kykene tehdä). Pari muuta postausta pointillismitöistäni löydät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Mukava huomata, että ehdä tuosta puolentoistavuoden takaisesta värkkäilystä on kuitenkin kehittynyt hiukan. Vaikkei itse tässä ja nyt sitä eroa eiliseen niin järin edes huomaa.. Mutta näin suuremman aikavärin eroavaisuudet onneksi itsekin tiedostaa ;)

Kommentit