#Yolo Nolo

Noloustasot sun muut on taas ylhäällä ja korkealla ja sitä rataa. Ei pitäisi a) ottaa tällaisia kuvia ja b) julkaista niitä, jos kerta nolottaa. Nojoo, ei sille voi mitään.

Perustellaan koko  juttu sillä, että oli ihan pirun hieno ilma, meikäläisellä oli aikaa lyhyellä aamulenkillä tehdä muutakin kuin vain käpötellä koiran kanssa ympäri. Tarkoitus oli ehkä ottaa Iitasta jotain kivoja kuvia, mutta sitten rupesin tiukkineen juoksupöksyineni leikkimään itselaukaisimella ja hups.. Mites siinä taas kävi..?

Ehkä voin sitten joskus vuoden päästä katsella näitä kuvia jo ihan huumorilla.

DSC_2850

DSC_2852

DSC_2854
 
DSC_2857

DSC_2858


DSC_2862


DSC_2863


DSC_2868

Nämä kuvat on otettu muutama päivä takaperin, ennenkuin lähdin töihin ja olin Iitan kanssa aamulenkillä. 
Salikortistani on loppunut nyt se kuukausiaika, ja latasin sinne muutaman kerran. Nyt alkoi siis aktiivinen juokseminen. Aktiivinen on tässä parin viikon ajan tarkoittanut 2 krt /vkossa. Pelkään kovasti jalkojeni puolesta, jos ne sanovatkin itsensä irti ja kipeytyvät taas. (ainiin, ja uudet kengät näkyy ihan ok näissä kuvissa)
Mun artsy april on ehkä hiukan hiipunut, mutta mulla on silti pari työtä vielä kokonaan julkaisematta täällä ja pari visiota siitä mitä voisin tehdä ja niin edespäin. Katsoo, milloin ehdin.
Tänään on kiirepäivä, lähden aluksi duunikaverini kanssa shoppailemaan hiukan ruokaa ja juomaa tämän illan illanistujaisiin ja pääsiäisjuhliin, jotka hän järjestää. Sen jälkeen tulen takaisin kotiin ja treffaan toista kaveriani, aluksi juoruamisen merkeissä täällä meillä ja sen jälkeen lähdetään yhdessä tallille. Ei olla nähty tyypin kanssa piitkään piiiitkään aikaan, joten on tosi kiva viimein nähdä! Saatan jopa saada hiukan kuvia omasta humputtelustani tänään! :) Kun pääsen tallilta kotiin, pitääkin käydä suihkussa ja valmistautua sitä pääsiäisriehaa varten, sekä olen ollut halukas auttamaan illan järjestelyissä, niin sitten pitää pikapikaa lähteä duunikaverini luokse.
Eli puuhaa riittää, toivottavasti jossain vaiheessa ehdin myös käydä ulkona haukkaamassa happea, sillä tuo ilma ulkona on aivan upea!

Islannissa on säät tällähetkellä sellaiset, kuin täällä meillä kuukausi sitten. Ollaan lähdössä reissuun vajaa kuukauden päästä. (Kuukauden päästä ollaan jo kolmatta päivää Islannissa ja jo puolessa välissä reissua) Toivottavasti Islannissa on siis kuukauden päästä samanlaiset lämpötilat ja aurinkoiset säät, kuin nyt täällä suomen kamaralla ;)

Kommentit