Artsy April (vol 4)

Hirmuisen noloa, vaikka olen jonninverran erilaisia taideteoksia tässä männäpäivien aikana tehnyt, ei blogin artsy april ole päivittynyt oikeastaan lainkaan...
Hyi hyi hyi minä!

No, tässä tulee sitten muutama työ rästistä esille. 
Olen ollut oman maailmani aktiivisin paperinleikkaaja tällähetkellä. Erilaisia paperinleikkaustöitä on viimeisimmän päivityksen jälkeen (tänne blogiin siis, se joka koski paperinleikkausta) tullut tehtyä ainakin kuusi. 

Viimeisin työ on tämä seuraava:
Kaikille Frozen faneille omistettu työ. Nimittäin niin ihana ja kaunis Elsa.
Tykästyin tähän todella paljon. Seuraan instagramissa muutamaa paperinleikkaussivua, ja yksi tyyppi oli tehnyt oman paperinleikkaustyön Elsasta ja meikäläisen oli sitten ihan pakko tehdä oma! Tältä katkesi vahingossa irti nenä (hups, vahinkoleikkaus) mutta onneksi hätä ei ollut tämän näköinen ja sain nenän liimattua sitten erikseen taustapaperille :)

DSC_0503

Tämän kokona on a4. Oikeasti paperi on aika tumma harmaan-sininen (koska eihän nyt elsaa voinut mustalle pohjalle tehdä). Annoin tämän yllärilahjana eräälle pienelle Frozen fanille. (en ole tyypin reaktiota vielä kuullut, liekö vielä saanut ylläriä)

DSC_0512DSC_0504



Muita töitä ovatkin sitten mm. nämä:






ps. kannattaa olla myöhemmin tänään kuulolla. Kävin ottamassa "edustus"kuvia kummitätini 9 kk briardi junnusta (klik täältä, sama koiruus, isompana ja karvaisempana vain!)

Kommentit