Ei vieläkään

Päätin olla itsepäinen: en vieläkään laita niitä tallinnan kuvia tänne blogin puolelle. Mun pitää nimittäin aluksi päättää että mitkä kuvat mä laitan, julkaisenko täällä esimerkiksi kuvia musta ja kavereistani, vai pelkästään kuvia itsestäni?

Mutta tämän ollessa vielä mietinnän alla, laitan julki alkuviikosta otetut koirakuvat. Pikkuserkkumme olivat nimittäin kylässä, ja heillä on paimensukuinenlapinkoira uros, Rasmus.

Noh, tässä näitä kuvia pari: aluksi muutama meidän metsälenkistä tuusulan metsissä ja sen jälkeen eilen illalla otetut "taide" kuvat. Käytiin eilen sitten illalla myös lintsillä. Oli mukavaa, ja en voi uskoa kuinka suuri korkeanpaikan kammo meikäläisellä on: mua hirvitti ihan törkeästi pelkästään maailmanpyörässä!




Lätäkköprinsessa :D








Illalla otettuja nukkumiskuvia Rasmuksesta:



Tässä on samasta kuvasta kaksi eri versiota, kummasta teikäläiset tykkää enemmän?

a) Värillisestä

b) Mustavalkoisesta



Sitten vielä ihan muutama kuva Iitan karvatuposta ja nenästä :D



Tässä nämä kuvat - tältä erää. Meikäpoika jää siis vielä mietiskelemään niitä Tallinnan kuvia, kyllä mä en ehkä (vielä joskus) saan läjäytettyä tänne.. Ainakin muutaman kuvan itsestäni... (Toivottavasti, ehkä, kenties)

Nyt tämä tyttö kuitenkin painuu suihkuun ja nukkumaan. Serkukset nimittäin lähtivät tänään aamulla jo kahdeksalta kohti Joensuuta (hui kuin aikasin!) ja herättiin siinä seitsemältä.. Ja nukkumaan me mentiin kait joskus yhden maissa.. Alkoi tässä nimittäin väsyttämään
(terveisin: tarvitsen kymmenen tunnin yöunet ollakseni jollaintapaa aktiivinen -Julia)

Kommentit